Glansholms Bokhandel & Antikvariat 

Söker du efter "Julens frestelser : matinspiration från advent till nyår" av Birgitta Andrews? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

 Information från förlaget 

Julens frestelser : matinspiration från advent till nyår

Av Birgitta Andrews

Bok-
presentation:
Julens frestelser : matinspiration från advent till nyår
Författar-
presentation:
Birgitta Andrews

"God Jul" säger vi till varandra och menar naturligtvis lite mer än bara "hoppas att julmaten skall smaka lika bra som förra året och året före det". Men maten är onekligen betydelsefull.

Många vill ha exakt samma julbord som mamma och mormor och behöver inte alls några nya recept, andra tycker att det är skoj att pröva på något annorlunda och kanske till och med att skapa nya traditioner.

Julens frestelser börjar med baket som kan göras i god tid eftersom nästan allt går att frysa in. Godissidorna är fyllda med sötsaker av alla de slag, en del så enkla att minsta barn kan få utlopp för skaparglädjen.

Till julhelgen finns recept på många olika sorters sill, köttbullar, revbensspjäll och skinka med tillbehör förstås.

Annorlunda sallader, randiga grönsakspatéer och lättlagade gratänger har fått ett eget kapitel. Grön mat uppskattas av allt fler, både som alternativ till den traditionella julmaten och som smakbrytning och balans till alla charkuterier på julbordet.

Årets sista dag firar vi med aptitretande förrätter, festliga huvudrätter och glimrande desserter innan det är dags att önska varandra ett riktigt Gott Nytt År!

Utgåvor

Spiral
Förlag: Hjalmarson & Högberg Bokförlag
Lagerstatus: Tillfälligt slut

Julens frestelser börjar med baket som kan göras i god tid eftersom nästan allt går att frysa in. Godissidorna är fyllda med sötsaker av alla de slag, en del så enkla att minsta barn kan få utlopp för skaparglädjen.

Till julhelgen finns recept på många olika sorters sill, köttbullar, revbensspjäll och skinka med tillbehör förstås.

Annorlunda sallader, randiga grönsakspatéer och lättlagade gratänger har fått ett eget kapitel. Grön mat uppskattas av allt fler, både som alternativ till den traditionella julmaten och som smakbrytning och balans till alla charkuterier på julbordet.

Utgivningsdatum: 20061031
9789189080683

Bok: 168668

Anmäl textfel

Utgivning

Julens frestelser : matinspiration från advent till nyår

av Birgitta Andrews
Julens frestelser börjar med baket som kan göras i god tid efters...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster

Kan vi lära av historien?

Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022 av Wilhelm Agrell

Berättelse om en hjälte

Recension: Hand i hand med barnen till Treblinka : Berättelsen om Janusz Korczak av Margit Silberstein

Starka kvinnor i en levande forntid

Recension: Tors vrede av Elvira Birgitta Holm

Lättläst och lugnande om AI

Recension: Maskiner som tänker av Inga Strümke

Storartat om kärlek som varar

Recension: Sniglar och snö av Agneta Pleijel

Varför måste Dagerman dö?

Recension: Himlen nära. Stig Dagerman och Anita Björk : En bok om konstnärskap, livskamp och kärlek av Lo Dagerman

Tredje boken om Betty gör mig besviken

Recension: Käraste vänner av Katarina Widholm

Pricksäker satir över kulturlivet

Recension: Vi är inte här för att ha roligt av Nina Lykke

Trovärdigt om vikingarnas handelsresor

Recension: Miklagård av Agneta Arnesson Westerdahl
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.3.4