Söker du efter "Sveriges mästerkock/golvställ med toppskylt" av Bonnier Fakta? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Sveriges mästerkock/golvställ med toppskylt
Av Bonnier Fakta
Bok- presentation: |
Sveriges mästerkock/golvställ med toppskylt |
Författar- presentation: |
Bonnier Fakta |
![]() |
Laga mat på toppnivå med Sveriges mästerkock!
Passionen för mat gör att det slår gnistor i köket! Drömmen om att bli Sveriges nästa stora mästerkock är stark. 14 ska bli 1. Och i jakten på segern besöker de tävlande fiskdiskar och saluhallar, lagar efterrätter, komponerar egna rätter, filéar fisk och reder den perfekta såsen … TV-succén Sveriges mästerkock är tävlingen som sätter en rad amatörkockar från hela landet på prov: Med fallenhet och talang kommer man långt i sin matlagning, men hur hanterar man stress, nya råvaror, detaljer, precision och disciplin i köket? Boken innehåller deltagarnas tankar om mat och matlagning, många av recepten från programmet samt en mängd andra av deltagarnas egna paradrätter, hemliga knep och smarta tips. Stjärnkockarna Per Morberg, Markus Aujalay och Leif Mannerström bedömde, coachade och drev på de blivande kockarna under tävlingens gång. I boken får du några unika recept från själva juryn även kommentarer och omdömen och citaten du inte fick höra i programmet, liksom de blivande mästerkockarnas egna tips och goda råd och även små anekdoter och kuriosa ur deras egen matlagningshistoria. Ur innehållet: 6 nya recept från juryn personfakta och anekdoter om deltagarna mer än 60 recept, vissa med tips och kommentarer deltagarnas tankar om mat och matlagning juryns tips och tankar om mat
Utgåvor
Laga mat på toppnivå med Sveriges mästerkock!
Passionen för mat gör att det slår gnistor i köket! I jakten på drömsegern att bli Sveriges första mästerkock besöker de tävlande saluhallar och restaurangkök, komponerar egna rätter, filear fisk och reder den perfekta såsen …
TV-succén Sveriges Mästerkock sätter amatörkockarna på prov: Med fallenhet och talang kommer man långt, men hur hanterar man stress, nya råvaror, detaljer och precision?
Boken innehåller många av recepten från tv samt de tävlandes egna paradrätter och smarta tips. Stjärnkockarna Per Morberg, Markus Aujalay och Leif Mannerström i juryn bjuder på några egna rätter och på tips och kommentarer du inte fick höra i tv.
Laga mat på toppnivå med Sveriges mästerkock!
Passionen för mat gör att det slår gnistor i köket!
Drömmen om att bli Sveriges nästa stora mästerkock är stark. 14 ska bli 1. Och i jakten på segern besöker de tävlande fiskdiskar och saluhallar, lagar efterrätter, komponerar egna rätter, filéar fisk och reder den perfekta såsen …
TV-succén Sveriges mästerkock är tävlingen som sätter en rad amatörkockar från hela landet på prov: Med fallenhet och talang kommer man långt i sin matlagning, men hur hanterar man stress, nya råvaror, detaljer, precision och disciplin i köket?
Boken innehåller deltagarnas tankar om mat och matlagning, många av recepten från programmet samt en mängd andra av deltagarnas egna paradrätter, hemliga knep och smarta tips.
Stjärnkockarna Per Morberg, Markus Aujalay och Leif Mannerström bedömde, coachade och drev på de blivande kockarna under tävlingens gång.
I boken får du några unika recept från själva juryn även kommentarer och omdömen och citaten du inte fick höra i programmet, liksom de blivande mästerkockarnas egna tips och goda råd och även små anekdoter och kuriosa ur deras egen matlagningshistoria.
Ur innehållet:
6 nya recept från juryn
personfakta och anekdoter om deltagarna
mer än 60 recept, vissa med tips och kommentarer
deltagarnas tankar om mat och matlagning
juryns tips och tankar om mat
Bok: 112324
Anmäl textfel