Söker du efter "Mycket mera Halv åtta hos mig : kokbok nr 4" av Flera författare? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Mycket mera Halv åtta hos mig : kokbok nr 4
Av Flera författare
Bok- presentation: |
Mycket mera Halv åtta hos mig : kokbok nr 4 |
Författar- presentation: |
Flera författare |
Nya middagsfavoriter med guldkant!
Nu kommer den fjärde boken i succéserien "Halv åtta hos mig", med vinnarrecept från säsong 9 och 10 av tv-programmet med samma namn - följt av över en miljon tittare. I boken får vi ta del av guldkantade middagsfavoriter hemma hos glada matentusiaster från Skellefteå i norr till Malmö i söder. Vi gör nedslag i städer som Göteborg, Stockholm, Motala, Ängelholm, Borås, Örebro och Kristianstad, i och på kustpärlor som Vaxholm och Tjörn, och i landskapen Dalarna, Småland och Dalsland.
Recepten, i form av drygt 40 hela menyer med förrätt, varmrätt och efterrätt, är tydligt och enkelt beskrivna och illustrerade med vackra bilder av mästerfotografen Wolfgang Kleinschmidt. Här finns också bilder från middagstillfällena och på deltagarna. Den nya boken bjuder på specialveckor med teman som "singel" och "grill" och vi får även chans att kika ner i grytorna hemma hos några svenska kändisar.
Bland recepten denna gång hittar vi rätter med lokala smaker och närodlade råvaror, välkända klassiker med en personlig twist, gamla familjerecept och favoriter deltagarna hämtat från långväga resor. Vad sägs till exempel om vårrullar på mitt sätt, med Västerbottensost, stenbitsrom och smetana, caldo verde-soppa med kryddiga korvar och sötpotatisbröd, rådjurssadel med potatis- och jordärtskockspuré och blåbärssås och tiramisú med limoncello, vit choklad, hallon och saltlakrits?
Som vanligt ramas recepten in av Helge Skoogs bevingade ord och kommentarer kring maten som bjuds.
Utgåvor
Glada matentusiaster från Skellefteå i norr till Malmö i söder bjuder på sina bästa middagsmenyer i den fjärde boken i succéserien "Halv åtta hos mig". Och nu har alla chansen att laga och njuta av deras recept på exempelvis rådjurssadel med potatis- och jordärtskockspuré och blåbärssås, och tiramisú med vit choklad, hallon och lakrits.
Innehåller drygt 40 menyer. Helge Skoog kommenterar som bara han kan.
Nya middagsfavoriter med guldkant!
Nu kommer den fjärde boken i succéserien "Halv åtta hos mig", med vinnarrecept från säsong 9 och 10 av tv-programmet med samma namn - följt av över en miljon tittare. I boken får vi ta del av guldkantade middagsfavoriter hemma hos glada matentusiaster från Skellefteå i norr till Malmö i söder. Vi gör nedslag i städer som Göteborg, Stockholm, Motala, Ängelholm, Borås, Örebro och Kristianstad, i och på kustpärlor som Vaxholm och Tjörn, och i landskapen Dalarna, Småland och Dalsland.
Recepten, i form av drygt 40 hela menyer med förrätt, varmrätt och efterrätt, är tydligt och enkelt beskrivna och illustrerade med vackra bilder av mästerfotografen Wolfgang Kleinschmidt. Här finns också bilder från middagstillfällena och på deltagarna. Den nya boken bjuder på specialveckor med teman som "singel" och "grill" och vi får även chans att kika ner i grytorna hemma hos några svenska kändisar.
Bland recepten denna gång hittar vi rätter med lokala smaker och närodlade råvaror, välkända klassiker med en personlig twist, gamla familjerecept och favoriter deltagarna hämtat från långväga resor. Vad sägs till exempel om vårrullar på mitt sätt, med Västerbottensost, stenbitsrom och smetana, caldo verde-soppa med kryddiga korvar och sötpotatisbröd, rådjurssadel med potatis- och jordärtskockspuré och blåbärssås och tiramisú med limoncello, vit choklad, hallon och saltlakrits?
Som vanligt ramas recepten in av Helge Skoogs bevingade ord och kommentarer kring maten som bjuds.
Bok: 207306
Anmäl textfel