Glansholms Bokhandel & Antikvariat 

Söker du efter "Julgodis : för små och stora sockerbagare" av Johanna Westman? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

 Information från förlaget 

Julgodis : för små och stora sockerbagare

Av Johanna Westman

Bok-
presentation:
Julgodis : för små och stora sockerbagare
Författar-
presentation:
Johanna Westman

Att laga mat är roligt men det är ju nödvändigt. Att göra godis och konfekt är helt överflödigt, onyttigt, onödigt och fullkomligt underbart! Just därför måste man göra massor, tycker Johanna Westman.
Här kan alla hitta sitt älsklingsgodis att äta själv, eller att ge bort. Fint inslaget godis blir jättefina och smarriga julklappar!
Prova annorlunda knäck med apelsin eller choklad, barnsligt god kola som smakar citron, saffran eller lakrits. Smaka på trillingnöt, wienernougat, pistagepralin, mozartkulor och baci - italienska kyssar. Eller varför inte klassiska kyssar med pepparmynta. Och för den som tänker i GI-banor finns också flera lockande godisbitar, som chokladdoppad physalis eller frukt- och nötbollar.
Med hjälp av alla dessa härliga julgodisrecept kan såväl stora som små sockerbagare ge julens gottebord "extra allt"! Hemgjort godis ligger i tiden. Hellre goda onyttigheter gjorda med kärlek än med konstgjorda tillsatser!
Bokens alla fina bilder är tagna av fotografen Eva Ankarvall.

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Bokförlaget Semic
Lagerstatus: Definitivt slut

Att laga mat är roligt men det är ju nödvändigt. Att göra godis och konfekt är helt överflödigt, onyttigt, onödigt och fullkomligt underbart! Just därför måste man göra massor, tycker Johanna Westman.


Här kan alla hitta sitt älsklingsgodis att äta själv, eller att ge bort. Fint inslaget godis blir jättefina och smarriga julklappar!


Prova annorlunda knäck med apelsin eller choklad, barnsligt god kola som smakar citron, saffran eller lakrits. Smaka på trillingnöt, wienernougat, pistagepralin, mozartkulor och baci - italienska kyssar. Eller varför inte klassiska kyssar med pepparmynta. Och för den som tänker i GI-banor finns också flera lockande godisbitar, som chokladdoppad physalis eller frukt- och nötbollar.


Med hjälp av alla dessa härliga julgodisrecept kan såväl stora som små sockerbagare ge julens gottebord "extra allt"! Hemgjort godis ligger i tiden. Hellre goda onyttigheter gjorda med kärlek än med konstgjorda tillsatser!


Bokens alla fina bilder är tagna av fotografen Eva Ankarvall.


Utgivningsdatum: 20081015
9789155254179

Inbunden
Förlag: Bokförlaget Semic
Lagerstatus: Tillfälligt slut

Att laga mat är roligt men det är ju nödvändigt. Att göra godis och konfekt är helt överflödigt, onyttigt, onödigt och fullkomligt underbart! Just därför måste man göra massor, tycker Johanna Westman.

Prova annorlunda knäck med apelsin eller choklad, barnsligt god kola som smakar citron, saffran eller lakrits. Smaka på trillingnöt, wienernougat och mozartkulor. Och för den som tänker i GI-banor finns också flera lockande godisbitar, som chokladdoppad physalis eller frukt- och nötbollar.

Med hjälp av alla dessa härliga julgodisrecept kan såväl stora som små sockerbagare ge julens gottebord "extra allt"! Hemgjort godis ligger i tiden. Hellre goda onyttigheter gjorda med kärlek än med konstgjorda tillsatser!

Johanna Westmans Julgodis är en nya utgåva av samma bok från 2008. Fast med en mängd nya juliga recept på bland annat kardemummakringlor, julmacarons med lingonkräm och parmesan- och hasselnötskakor!

Storfavorit i ny, utökad utgåva!



Att laga mat är roligt men det är ju nödvändigt. Att göra godis och konfekt är helt överflödigt, onyttigt, onödigt och fullkomligt underbart! Just därför måste man göra massor, tycker Johanna Westman.

Prova annorlunda knäck med apelsin eller choklad, barnsligt god kola som smakar citron, saffran eller lakrits. Smaka på trillingnöt, wienernougat och mozartkulor. Och för den som tänker i GI-banor finns också flera lockande godisbitar, som chokladdoppad physalis eller frukt- och nötbollar.

Med hjälp av alla dessa härliga julgodisrecept kan såväl stora som små sockerbagare ge julens gottebord "extra allt"! Hemgjort godis ligger i tiden. Hellre goda onyttigheter gjorda med kärlek än med konstgjorda tillsatser!

Johanna Westmans Julgodis är en nya utgåva av samma bok från 2008. Fast med 103 nya recept på bland annat kardemummakringlor, julmacarons med lingonkräm och parmesan- och hasselnötskakor!

Utgivningsdatum: 20111102
9789155257354

Bok: 27679

Anmäl textfel

Utgivning

Johanna Westmans Barnmat

av Johanna Westman
Inbunden, Finns i lager, 226 kr

Vi gör efterrätt!

av Johanna Westman
Är du sugen på choklad, frukt eller paj? Sås, fluff eller fras? H...
Spiral, Finns i lager, 244 kr

Minsta bakboken

av Johanna Westman
Baka bröd och bullar, grädda småkakor, vispa smet, och slicka skå...

Johanna och Kökskvartetten

av Johanna Westman
Tillsammans med musikern och kompositören Tomas Hirdman och kockb...

Julgodis : för små och stora sockerbagare

av Johanna Westman
Att laga mat är roligt men det är ju nödvändigt. Att göra godis o...

Födelsedagsboken

av Johanna Westman
Det gäller att komma ihåg dagarna man inte får glömma! Till den h...

Första måltidsboken en kokbok för hungriga barn och deras föräldrar

av Johanna Westman
Bort med halvfabrikat, in med god, vällagad mat som är enkel och ...

Första och Andra Mosboken

av Johanna Westman
En kokboksbibel för nyblivna föräldrar + pekbok till bebin! Inget...
Kartonnage, Finns i lager, 217 kr

Johanna fixar fest! : hela årets kalaskokbok

av Johanna Westman
HURRA! Det finns så många saker att fira! Att man fått en bästis,...

Nya första kokboken

av Johanna Westman
Jag kan inte tänka mig något viktigare, eller roligare, än att lä...
Inbunden, Finns i lager, 217 kr

Italienskt! Hemma hos Johanna

av Johanna Westman
Johanna Westman är tillbaka! Italienskt hemma hos Johanna är en k...

Första kokboken i världen

av Johanna Westman
Enkelt att laga och supergott att äta: Johanna lagar mat från jor...

Första kokboken

av Johanna Westman
Känd från TV! Johanna Westman har fått många köksdebutanter att ä...

Första bakboken

av Johanna Westman
Johanna Westman har fått många köksdebutanter att älska mat och m...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster

Kan vi lära av historien?

Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022 av Wilhelm Agrell

Berättelse om en hjälte

Recension: Hand i hand med barnen till Treblinka : Berättelsen om Janusz Korczak av Margit Silberstein

Starka kvinnor i en levande forntid

Recension: Tors vrede av Elvira Birgitta Holm

Lättläst och lugnande om AI

Recension: Maskiner som tänker av Inga Strümke

Storartat om kärlek som varar

Recension: Sniglar och snö av Agneta Pleijel

Varför måste Dagerman dö?

Recension: Himlen nära. Stig Dagerman och Anita Björk : En bok om konstnärskap, livskamp och kärlek av Lo Dagerman

Tredje boken om Betty gör mig besviken

Recension: Käraste vänner av Katarina Widholm

Pricksäker satir över kulturlivet

Recension: Vi är inte här för att ha roligt av Nina Lykke

Trovärdigt om vikingarnas handelsresor

Recension: Miklagård av Agneta Arnesson Westerdahl
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.3.4