Glansholms Bokhandel & Antikvariat 

Söker du efter "Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar" av Annika Mogensen? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

 Information från förlaget 

Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar

Av Annika Mogensen, Karin Bille

Bok-
presentation:
Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar
Författar-
presentation:
Annika Mogensen

"En riktigt bra brödbok. Bonus: Ett stycke mjölig historia." M Magasin

"Här får du proffsens bästa brödrecept! Svårighetsgraden är för den som bakar för första gången till den som är van och behöver större utmaningar. Boken för dig som älskar gott bröd!" Matmagasinet

Så mycket brödkunskap i en och samma bok! 16 av Sveriges bästa kockar bjuder på favoriterna ur brödkorgen.

Vad vore ett restaurangbesök utan en välfylld och välsma­kande brödkorg i väntan på maten? TÄNK om man kunde få recepten!

I den här bakboken får du just det! 16 av Sveriges mest namnkunniga och prisbelönta krögare, kockar och bagare delar med sig av sina bästa brödrecept, hämtade ur brödkorgen. Bland dem: Fredrik Eriks­son (driver Långbro Värdshus, TV-kock, kokboks­författare m.m.), Karin Fransson (driver Hotell Borgholm, kokboksförfattare, rikskänd expert i radio och TV m.m.) och Gustav Trägårdh (köks­chef på Sjömagasinet i Göteborg, Årets kock 2010 m.m.).

Kockarna presenteras i var sitt kapitel där de återger ljuvliga brödminnen, delar med sig av sina bästa brödtips och bjuder på 3 av sina egna recept.

Boken innehåller även en kort avsnitt om brödets historia samt råvarukunskap t.ex. hur mjölsorter, fett och salt påverkar degen allt för att du ska få knäckebrödet så där perfekt tunt och krispigt.

Boken är stilfullt formgiven och illustrerad med läckra brödbilder och snygga svartvita porträtt.

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Ordalaget Bokförlag
Lagerstatus: Tillfälligt slut

"En riktigt bra brödbok. Bonus: Ett stycke mjölig historia." M Magasin

Så mycket brödkunskap i en och samma bok! 16 av Sveriges bästa kockar bjuder på favoriterna ur brödkorgen.

Vad vore ett restaurangbesök utan en välfylld och välsma­kande brödkorg i väntan på maten? TÄNK om man kunde få recepten!

I den här bakboken får du just det! 16 av Sveriges mest namnkunniga och prisbelönta krögare, kockar och bagare delar med sig av sina bästa brödrecept, hämtade ur brödkorgen. Bland dem: Fredrik Eriks­son (driver Långbro Värdshus, TV-kock, kokboks­författare m.m.), Karin Fransson (driver Hotell Borgholm, kokboksförfattare, rikskänd expert i radio och TV m.m.) och Gustav Trägårdh (köks­chef på Sjömagasinet i Göteborg, Årets kock 2010 m.m.).

Kockarna presenteras i var sitt kapitel där de återger ljuvliga brödminnen, delar med sig av sina bästa brödtips och bjuder på 3 av sina egna recept.

Boken innehåller även en kort avsnitt om brödets historia samt råvarukunskap t.ex. hur mjölsorter, fett och salt påverkar degen allt för att du ska få knäckebrödet så där perfekt tunt och krispigt.

Boken är stilfullt formgiven och illustrerad med läckra brödbilder och snygga svartvita porträtt.

"En riktigt bra brödbok. Bonus: Ett stycke mjölig historia." M Magasin

"Här får du proffsens bästa brödrecept! Svårighetsgraden är för den som bakar för första gången till den som är van och behöver större utmaningar. Boken för dig som älskar gott bröd!" Matmagasinet

Så mycket brödkunskap i en och samma bok! 16 av Sveriges bästa kockar bjuder på favoriterna ur brödkorgen.

Vad vore ett restaurangbesök utan en välfylld och välsma­kande brödkorg i väntan på maten? TÄNK om man kunde få recepten!

I den här bakboken får du just det! 16 av Sveriges mest namnkunniga och prisbelönta krögare, kockar och bagare delar med sig av sina bästa brödrecept, hämtade ur brödkorgen. Bland dem: Fredrik Eriks­son (driver Långbro Värdshus, TV-kock, kokboks­författare m.m.), Karin Fransson (driver Hotell Borgholm, kokboksförfattare, rikskänd expert i radio och TV m.m.) och Gustav Trägårdh (köks­chef på Sjömagasinet i Göteborg, Årets kock 2010 m.m.).

Kockarna presenteras i var sitt kapitel där de återger ljuvliga brödminnen, delar med sig av sina bästa brödtips och bjuder på 3 av sina egna recept.

Boken innehåller även en kort avsnitt om brödets historia samt råvarukunskap t.ex. hur mjölsorter, fett och salt påverkar degen allt för att du ska få knäckebrödet så där perfekt tunt och krispigt.

Boken är stilfullt formgiven och illustrerad med läckra brödbilder och snygga svartvita porträtt.

Utgivningsdatum: 20120823
9789174690453

Bok: 192446

Anmäl textfel

Utgivning

Matlådan - För ett smartare liv

av Annika Mogensen
Inbunden, Finns i lager, 208 kr

Kräftboken : recept, tillbehör och historia

av Annika Mogensen
I Kräftboken får du både läsa om kräftor och prova på en mängd re...

Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar

av Annika Mogensen
"En riktigt bra brödbok. Bonus: Ett stycke mjölig historia." M Ma...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster

Kan vi lära av historien?

Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022 av Wilhelm Agrell

Berättelse om en hjälte

Recension: Hand i hand med barnen till Treblinka : Berättelsen om Janusz Korczak av Margit Silberstein

Starka kvinnor i en levande forntid

Recension: Tors vrede av Elvira Birgitta Holm

Lättläst och lugnande om AI

Recension: Maskiner som tänker av Inga Strümke

Storartat om kärlek som varar

Recension: Sniglar och snö av Agneta Pleijel

Varför måste Dagerman dö?

Recension: Himlen nära. Stig Dagerman och Anita Björk : En bok om konstnärskap, livskamp och kärlek av Lo Dagerman

Tredje boken om Betty gör mig besviken

Recension: Käraste vänner av Katarina Widholm

Pricksäker satir över kulturlivet

Recension: Vi är inte här för att ha roligt av Nina Lykke

Trovärdigt om vikingarnas handelsresor

Recension: Miklagård av Agneta Arnesson Westerdahl
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.4.1