Söker du efter "Klaras GI-mat : 100 recept med lågt glykemiskt index" av Klara Desser? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Klaras GI-mat : 100 recept med lågt glykemiskt index
Av Klara Desser
Bok- presentation: |
Klaras GI-mat : 100 recept med lågt glykemiskt index |
Författar- presentation: |
Klara Desser |
Alla talar om glykemiskt index! Äntligen en svensk kokbok med nya spännande recept med lågt GI. För den som vill gå ned i vikt, minska risken för diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar.
Kort sagt - god härlig mat för att må bra. Och man är aldrig hungrig!
"Jag började laga mat efter Montignac-metoden, men många recept var konstiga och 'franska'. Jag började komponera egna recept och samla klassiska rätter med långsamma kolhydrater. För mig är det viktigt med matbilder som lockar och recept som är lätta att förstå och följa."
Detta har resulterat i Klaras GI-mat med välgenomtänkta moderna recept, "crossover husman".
Glykemiskt index är ett sätt att mäta hur snabbt kolhydraterna i maten höjer blodsockret, och därmed insulinet i blodet. Lågt GI, dvs långsamma kolhydrater, gör att blodsockret hålls mer konstant, man är inte hungrig och man går ned i vikt. Denna kost har många hälsoeffekter, och det handlar inte om att späka sig. Det handlar om att äta gott - men att äta medvetet!
Ur innehållet: Vad är glykemiskt index och vilken mat kan man äta? Förrätter, huvudrätter, efterrätter, röror till kyckling fisk och grönt, bön- och linssallader, plockrätter, grönsakstillbehör, såser, festbuffé, picknick, frukost och julmat.
Boken avslutas med tabeller över GI-värdet för olika livsmedel.
Utgåvor
Alla talar om glykemiskt index! Klaras GI-mat innehåller spännande recept med lågt GI för den som vill gå ned i vikt och minska risken för diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar. Väl genomtänkta och moderna recept, "crossover husman", för vardag och fest med vanliga råvaror. Kost med lågt GI, dvs långsamma kolhydrater, handlar om att äta gott och medvetet för hälsa och välbefinnande!
Boken utkom i original 2004.
Alla talar om glykemiskt index! Klaras GI-mat är en svensk kokbok med nya spännande recept med lågt GI för den som vill gå ned i vikt och minska risken för diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar. Vilken succé det blev! Boken, som utkom hösten 2004, har redan sålt i 20 000 exemplar, och nu kommer den i en lågprissatt kartonnageutgåva.
?Jag började laga mat efter Montignac-metoden, men många recept var konstiga och ?franska?. Jag började komponera egna recept och samla klassiska rätter med långsamma kolhydrater. För mig är det viktigt med matbilder som lockar och recept som är lätta att förstå och följa.?
Detta har resulterat i Klaras GI-mat med välgenomtänkta moderna recept, ?crossover husman?.
Boken utkom i original 2004.
"Jag började laga mat efter Montignac-metoden, men många recept var konstiga och 'franska'. Jag började komponera egna recept och samla klassiska rätter med långsamma kolhydrater. För mig är det viktigt med matbilder som lockar och recept som är lätta att förstå och följa."
Resultatet blev Klaras GI-mat, som utkom i original 2004. Boken med välgenomtänkta moderna recept, "crossover husman".
Ur innehållet: Vad är glykemiskt index och vilken mat kan man äta? Förrätter, huvudrätter, efterrätter, röror till kyckling fisk och grönt, bön- och linssallader, plockrätter, grönsakstillbehör, såser, festbuffé, picknick, frukost och julmat.
"Jag började laga mat efter Montignac-metoden, men många recept var konstiga och 'franska'. Jag började komponera egna recept och samla klassiska rätter med långsamma kolhydrater. För mig är det viktigt med matbilder som lockar och recept som är lätta att förstå och följa."
Resultatet blev Klaras GI-mat, som utkom i original 2004. Boken med välgenomtänkta moderna recept, "crossover husman".
Lågt GI, dvs långsamma kolhydrater, gör att blodsockret hålls mer konstant, man är inte hungrig och man går ned i vikt. Denna kost har många hälsoeffekter, och det handlar inte om att späka sig. Det handlar om att äta gott – men att äta medvetet!
Ur innehållet: Vad är glykemiskt index och vilken mat kan man äta? Förrätter, huvudrätter, efterrätter, röror till kyckling fisk och grönt, bön- och linssallader, plockrätter, grönsakstillbehör, såser, festbuffé, picknick, frukost och julmat.
Bok: 1333
Anmäl textfel