Söker du efter "Fäviken" av Magnus Nilsson? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Fäviken
Av Magnus Nilsson

Bok- presentation: |
Fäviken |
Författar- presentation: |
Magnus Nilsson |
![]() |
Restaurang Fäviken utanför Åre är på väg att bli en av Sveriges mest berömda restauranger, och nu även en av världens mest berömda.
På den högt aktade listan "The Worlds 50 Best Restaurants"(röstas fram av 800 branschexperter och organiseras av Restaurant Magazine), kvalade 2012 jämtländska Fäviken Magasinet in på 34:e plats med motiveringen: Intense heart-warming cooking from the frozen north. Med det är det också hög tid att Magnus Nilsson Fävikens kock och grundare kommer med en egen kokbok.
Restaurang Fäviken utmärker sig genom sin strikt nordiska matlagningsstil kallad rektún mat (som betyder "riktig mat" på jamska/jämtländska) och självhushållning. Menyn följer årstiderna och alla råvaror man serverar på restaurangen är producerade på restaurangens mark.
Läs mer om Fäviken Magasinet här: http://favikenmagasinet.se/
Utgåvor
Restaurang Fäviken utanför Åre är på väg att bli en av Sveriges mest berömda restauranger, och nu även en av världens mest berömda.
På den högt aktade listan "The Worlds 50 Best Restaurants"(röstas fram av 800 branschexperter och organiseras av Restaurant Magazine), kvalade 2012 jämtländska Fäviken Magasinet in på 34:e plats med motiveringen: Intense heart-warming cooking from the frozen north. Med det är det också hög tid att Magnus Nilsson Fävikens kock och grundare kommer med en egen kokbok.
Restaurang Fäviken utmärker sig genom sin strikt nordiska matlagningsstil kallad rektún mat (som betyder "riktig mat" på jamska/jämtländska) och självhushållning. Menyn följer årstiderna och alla råvaror man serverar på restaurangen är producerade på restaurangens mark.
Vinnare av Årets Svenska Måltidslitteratur i kategorin "Regional måltidslitteratur". Dessutom har boken utsetts till "Bäst alla kategorier 2013".
Läs mer om Fäviken Magasinet här: http://favikenmagasinet.se/
Bok: 193707
Svenska Måltidsakademiens prisutdelning
Magnus Nilsson skrev årets bästa kokbok
Anmäl textfel