Söker du efter "Frisk av mat : LCHF från början" av Mats Lindgren? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Frisk av mat : LCHF från början
Av Mats Lindgren
Bok- presentation: |
Frisk av mat : LCHF från början |
Författar- presentation: |
Mats Lindgren |
ovrigt: | Jenny Elwe |
Sjukvården och medicinerna gjorde honom sämre.
Men maten gjorde honom frisk
För några år sen var Mats Lindgren en fet, trött, diabetiker i femtioårsåldern med hjärtbesvär och kronisk värk. Hos sjukvården fick Mats ingen hjälp förutom mediciner. Och hans hälsa blev allt sämre. Det var först när han ändrade sina kostvanor som han tappade åtta kilo, blev frisk och besvärsfri. Han kunde kasta sina mediciner; ja han kunde till och med kasta sina glasögon!
I sin bok riktar Mats Lindgren skarp kritik mot dagens sjukvård som bara behandlar patienternas symtom, istället för att analysera orsakerna till ohälsan. Frisk av mat - LCHF från början vänder sig framför allt till alla dem som söker, men inte får någon riktig hjälp av den etablerade sjukvården i Sverige. Den är perfekt för alla som är nyfikna på LCHF-kosten och som vill bli inspirerade att komma igång.
Mats Lindgren har skrivit en sympatisk och engagerande bok om sin egen väg till ett friskt liv. Boken innehåller recept, veckomenyer och kolhydrattabeller. Den ger bra baskunskaper och praktiska råd till alla som vill ändra sin kost-hållning.
Mats Lindgren är 57 år och bor i Göteborg. Han driver han ett hälsoföretag på nätet, föreläser och arrangerar kurser om mat och hälsa. Mats är även en flitig bloggare.
Jenny Elwe är licensierad kostrådgivare och bidrar med ett tiotal koncentrerade och lättbegripliga faktarutor om centrala begrepp som kolhydrater, fett, kolesterol, fetma, tillsatser, sockerberoende, träning, inflammationer, med mera.
Utgåvor
Sjukvården och medicinerna gjorde honom sämre.
Men maten gjorde honom frisk
För några år sen var Mats Lindgren en fet, trött, diabetiker i femtioårsåldern med hjärtbesvär och kronisk värk. Hos sjukvården fick Mats ingen hjälp förutom mediciner. Och hans hälsa blev allt sämre. Det var först när han ändrade sina kostvanor som han tappade åtta kilo, blev frisk och besvärsfri. Han kunde kasta sina mediciner; ja han kunde till och med kasta sina glasögon!
I sin bok riktar Mats Lindgren skarp kritik mot dagens sjukvård som bara behandlar patienternas symtom, istället för att analysera orsakerna till ohälsan. Frisk av mat - LCHF från början vänder sig framför allt till alla dem som söker, men inte får någon riktig hjälp av den etablerade sjukvården i Sverige. Den är perfekt för alla som är nyfikna på LCHF-kosten och som vill bli inspirerade att komma igång.
Mats Lindgren har skrivit en sympatisk och engagerande bok om sin egen väg till ett friskt liv. Boken innehåller recept, veckomenyer och kolhydrattabeller. Den ger bra baskunskaper och praktiska råd till alla som vill ändra sin kost-hållning.
Mats Lindgren är 57 år och bor i Göteborg. Han driver han ett hälsoföretag på nätet, föreläser och arrangerar kurser om mat och hälsa. Mats är även en flitig bloggare.
Jenny Elwe är licensierad kostrådgivare och bidrar med ett tiotal koncentrerade och lättbegripliga faktarutor om centrala begrepp som kolhydrater, fett, kolesterol, fetma, tillsatser, sockerberoende, träning, inflammationer, med mera.
När jag började få sådana fantastiska hälsovinster med LCHF-kosten kände jag att jag måste dela med mig av mina erfarenheter. – Det är ju otroligt att inte folk känner till detta, tänkte jag. – Om man kan bli av med diabetes, hjärtbesvär, kronisk värk, prostatabesvär m.m. så är ju detta en världssensation var min slutsats.
Min sambo Maggan hängde med på resan och blev, på köpet, av med sin migrän och svår eksem som hon haft sedan tonåren.
Flera LCHF-böcker har haft fokus på viktreducering men knappast någon om att man kan bli frisk av mat! Och kan man bli frisk av mat så kan man också förebygga med mat! Jag måste alltså skriva en bok, funderade jag, och hur gör man det! Jag hade ingen aning om jag kunde skriva eller inte och framför allt inte om någon ville läsa det jag skriver. -Jag är ju inte läkare, tänkte jag, är det verkligen någon som bryr sig om vad jag skriver?
Jag började skriva och kände direkt att detta passade mig framför allt för att jag var så passionerad över ämnet. Mina hälsovinster var enorma bara genom att ändra kosten och jag blev mer och mer förvånad att den officiella sjukvården faktiskt motarbetade dessa tankar. Det intressanta är ju att den officiella sjukvården inte beaktar kostens påverkan på hälsan ett enda dugg. Trots att vi äter många gånger om dagen. Hur kan detta komma sig?
Hur fungerar vår kropp egentligen, vad är vi designade att äta? Hur påverkas vårt immunförsvar av kosten? Vad är det som orsakar att vi får inflammationer i kroppen?
Många frågor som får ett svar i boken ”Frisk av mat, LCHF från början”!
Bok: 183980
Anmäl textfel