Söker du efter "Min mat : Från Rosendals Trädgård till Villa Motowi" av Monika Ahlberg? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Min mat : Från Rosendals Trädgård till Villa Motowi
Av Monika Ahlberg
Bok- presentation: |
Min mat : Från Rosendals Trädgård till Villa Motowi |
Författar- presentation: |
Monika Ahlberg |
Här återkommer Monika Ahlberg med sin efterlängtade stora kokbok Min mat - sprängfylld av recept med inspiration från Medelhavsländerna, från vårt svenska kök och med några asiatiska inslag. Recepten ackompanjeras av ett rikt bildflöde av mat, människor och natur. Ewa-Marie Rundquist står för fotot och Nikko Amandonico för formen.
Boken vill inspirera till glädje i köket! Förutom recept på kött, fisk, soppor, pasta och desserter finns här mängder av smårätter som kan sättas ihop till rika bufféer. Alla rätter är tillagade och upplagda på det konstnärliga sätt som är så typiskt för Monika.
"Jag älskar att äta! Ja, jag älskar även allt som går att äta och som hör måltiden till. Goda grönsaker och frukter med fin färg och fräsch doft, möra köttbitar, färska fiskar, vällagrade ostar i sällskap av 'riktiga' bröd och fruktiga viner, söta avslutningar och gärna en chokladbit till kaffet. Låt Er här inspireras av cirka tvåhundra recept. Alla är väl beprövade både som de är och med tillägg av personliga favoritingredienser.
Välkomna hem till mig och mitt kök. Följ med till Västerhavet, träffa min familj och mina vänner. Laga maten eller njut bara av bilderna och den trevliga samvaron." Monika Ahlberg
Utgåvor
Här återkommer Monika Ahlberg med sin efterlängtade stora kokbok, sprängfylld av recept med inspiration från Medelhavsländerna, från vårt svenska kök och med några asiatiska inslag. Recepten ackompanjeras av ett rikt bildflöde av mat, människor och natur. Ewa-Marie Rundquist står för fotot och Nikko Amandonico för formen.
Med sitt personliga tilltal vill boken locka fram den sanna matglädjen i våra svenska kök. Förutom det stora antalet recept på kött, fisk, soppor, pasta och desserter finns här mängder av smårätter som kan sättas ihop till rika bufféer. Alla rätter är tillagade och serveradepå det artistiska sätt som är så typiskt för Monika.
Min mat av Monika Ahlberg är sprängfylld av recept med inspiration från Medelhavsländerna, från vårt svenska kök och med några asiatiska inslag. Recepten ackompanjeras av ett rikt bildflöde av mat, människor och natur. Ewa-Marie Rundquist står för fotot och Nikko Amandonico för formen.
Med sitt personliga tilltal vill boken locka fram den sanna matglädjen i våra svenska kök. Förutom det stora antalet recept på kött, fisk, soppor, pasta och desserter finns här mängder av smårätter som kan sättas ihop till rika bufféer. Alla rätter är tillagade och serveradepå det artistiska sätt som är så typiskt för Monika.
Boken utkom första gången 2003.
"Jag älskar att äta! Ja, jag älskar även allt som går att äta och som hör måltiden till. Goda grönsaker och frukter med fin färg och fräsch doft, möra köttbitar, färska fiskar, vällagrade ostar i sällskap av 'riktiga' bröd och fruktiga viner, söta avslutningar och gärna en chokladbit till kaffet. Låt Er här inspireras av cirka tvåhundra recept. Alla är väl beprövade både som de är och med tillägg av personliga favoritingredienser.
Välkomna hem till mig och mitt kök. Följ med till Västerhavet, träffa min familj och mina vänner. Laga maten eller njut bara av bilderna och den trevliga samvaron."
Monika Ahlberg
Min mat av Monika Ahlberg är sprängfylld av recept med inspiration från Medelhavsländerna, från vårt svenska kök och med några asiatiska inslag. Recepten ackompanjeras av ett rikt bildflöde av mat, människor och natur. Ewa-Marie Rundquist står för fotot och Nikko Amandonico för formen.
Boken vill inspirera till glädje i köket! Förutom recept på kött, fisk, soppor, pasta och desserter finns här mängder av smårätter som kan sättas ihop till rika bufféer. Alla rätter är tillagade och upplagda på det konstnärliga sätt som är så typiskt för Monika.
Boken utkom första gången 2003.
Bok: 362
Anmäl textfel