![]() Konditorns bakverk - bästa tips till ett lyckat bak - Inbunden
Finns i lager,
262 kr
|
Konditorns bakverk - bästa tips till ett lyckat bak
Av Per Bäckström
Bok- presentation: |
Konditorns bakverk - bästa tips till ett lyckat bak |
Författar- presentation: |
Per Bäckström |
Inbunden
Finns i lager,
262 kr
|
Konditorns bakverk-bästa tips till ett lyckat bak.
Bakar man med kärlek märks det direkt, och det behöver inte vara komplicerat. Visst, när det är fest vill man ju anstränga sig och göra något extra smarrigt som imponerar på gästerna. Men det enkla kan också göra intryck. Efter en kraftig middag vill man kanske bara ha något lätt, då räcker det med en skopa glass, en pralin, en bit morotskaka till kaffet eller, varför inte, en stor skål nygjorda chokladbollar.
Följ med in i den söta världen och låt dig inspireras av en mästarkonditors bakverk och desserter. Recepten är lätta att följa och illustrerade med vackra och informativa fotografier. Självkalrt ingår också en mängd knep, tips och råd för ett lyckat och smakrikt resultat.
Hoppas att ni genom mina recept får uppleva samma glädje och smakrikedom som jag gör varje dag.
Bon appétit! / Per Bäckström
Per Bäckström är chefskonditor och kreativ chef på anrika Wienercaféet i Stockholm, och därtill dessert och bakverksansvarig på flera välkända Stockholmskrogar och caféer, däribland Prinsen, Villa Godthem, Le Rouge, Trattorian, Zink Grill, Le Bar, Orangeriet, Bar Burger Café och Café Milano. Han tog brons i Årets konditor 2014 och vann tredjepriset i TV-programmet Dessertmästarna 2013. På hans CV finns bland annat Bakker de la Haye i Amsterdam, samt NK-bageriet, Hasselbacken, Melody hotel och Villa Källhagen i Stockholm.
Utgåvor
Bok: 251875
Anmäl textfel