Söker du efter "Sweet! : desserter och sötsaker" av Roy Fares? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Sweet! : desserter och sötsaker
Av Roy Fares
Bok- presentation: |
Sweet! : desserter och sötsaker |
Författar- presentation: |
Roy Fares |
Välkommen till Roys söta värld!
Det är lätt att förstå varför han blev Årets konditor häromåret, Roy Fares. Han kan sina sötsaker. Med fantasi och finess trollar han fram vidunderligt vackra bakverk som smakar himmelskt. Men vi vanliga dödliga kan minsann också använda hans recept - det vet inte minst alla vi som sett Roy baka godsaker i Go’ kväll i SVT på lördagarna. I Sweet! har han samlat sina femtio favoritrecept. De är uppdelade i kategorierna Middag, Fest, Kafferep och Mingel, vilket är bra vägledning när man funderar över ett gott, sött slut på olika bjudningar. Frossa i bland annat mousser lätta som luft, pigga pajer med frukt och bär och lyxiga cupcakes. Ibland är det sparsmakat och enkelt - som Nyponsoppa med mandelbiskvipinnar. Ibland överdådigt och "extra allt" - som Banana Cream Pie där kolasås, vaniljkräm, banan, kanderade nötter och grädde tronar i ett sprödbakat pajskal. Lättlagat och aningen mer avancerat i en bra balans, men alltid med tydliga smaker - både nya och överraskande likväl som trygga, kända. Roy tar några klassiska recept ett steg längre, som den lilla spröda makronen, som här förvandlas till en hel tårta. Fylld med vaniljkräm och dekorerad med bär blir den så snygg att man faktiskt tvekar med tårtkniven i hand. På ett enkelt sätt får han till det där lilla extra - som ett crunchigt pajsmul till den silkeslena chokladmoussen, eller en chokladmättad tryffel att förgylla den välkända crème brûlén med. Roy Fares första kokbok är full med förföriskt vackra bilder som lockar till visp och bunke. Här finns allt om hur man går tillväga för att själv få konditorklass på sina desserter.
Utgåvor
Roy Fares, Årets konditor 2010 och känd från Go' kväll i SVT, har samlat sina femtio favoritrecept. Mousser lätta som luft, pigga pajer med frukt och bär och lyxiga cupcakes. Ibland enkelt - som Nyponsoppa med mandelbiskvipinnar. Ibland överdådigt - som Banana Cream Pie där kolasås, vaniljkräm, banan, kanderade nötter och grädde tronar i ett pajskal. Lättlagat och aningen mer avancerat i en bra balans, men alltid med tydliga smaker - både nya och överraskande likväl som trygga, kända.
Roy Fares första kokbok innehåller 53 recept med vackra bilder.
Nu kan alla få konditorklass på sina desserter!
Välkommen till Roys söta värld!
Det är lätt att förstå varför han blev Årets konditor häromåret, Roy Fares. Han kan sina sötsaker. Med fantasi och finess trollar han fram vidunderligt vackra bakverk som smakar himmelskt. Men vi vanliga dödliga kan minsann också använda hans recept - det vet inte minst alla vi som sett Roy baka godsaker i Go’ kväll i SVT på lördagarna.
I Sweet! har han samlat sina femtio favoritrecept. De är uppdelade i kategorierna Middag, Fest, Kafferep och Mingel, vilket är bra vägledning när man funderar över ett gott, sött slut på olika bjudningar. Frossa i bland annat mousser lätta som luft, pigga pajer med frukt och bär och lyxiga cupcakes. Ibland är det sparsmakat och enkelt - som Nyponsoppa med mandelbiskvipinnar. Ibland överdådigt och "extra allt" - som Banana Cream Pie där kolasås, vaniljkräm, banan, kanderade nötter och grädde tronar i ett sprödbakat pajskal. Lättlagat och aningen mer avancerat i en bra balans, men alltid med tydliga smaker - både nya och överraskande likväl som trygga, kända.
Roy tar några klassiska recept ett steg längre, som den lilla spröda makronen, som här förvandlas till en hel tårta. Fylld med vaniljkräm och dekorerad med bär blir den så snygg att man faktiskt tvekar med tårtkniven i hand. På ett enkelt sätt får han till det där lilla extra - som ett crunchigt pajsmul till den silkeslena chokladmoussen, eller en chokladmättad tryffel att förgylla den välkända crème brûlén med.
Roy Fares första kokbok är full med förföriskt vackra bilder som lockar till visp och bunke. Här finns allt om hur man går tillväga för att själv få konditorklass på sina desserter.
Bok: 191958
Anmäl textfel