Glansholms Bokhandel & Antikvariat 

Söker du efter "Kockarnas vin : kombinera vin och mat med några av Sveriges främsta kockar" av Anki Mogensen? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

 Information från förlaget 

Kockarnas vin : kombinera vin och mat med några av Sveriges främsta kockar

Av Anki Mogensen, Annika Mogensen

Bok-
presentation:
Kockarnas vin : kombinera vin och mat med några av Sveriges främsta kockar
Författar-
presentation:
Anki Mogensen

"Fräsch och elegant... En härlig bok för alla som gillar mat och vin."

Bibliotekstjänst

Tanken med den här boken är inte att du ska bli

expert på viner. Istället ligger fokus på smakerna!

Och på kombinationen mat och vin.

Hur lyckas kockar på restauranger kombinera mat

och vin så perfekt, så att maten smakar mer och

vinet blir till det godaste du någonsin druckit? Och

hur lyckas man själv? Det ska du få veta i den här

boken.

Här delar några av Sveriges mest namnkunniga

och prisbelönta kockar och sommelierer med sig av sina

kunskaper och tankar kring vin - och föreslår mat

som passar till. Korta presentationer av tolv kockar/

krögare, tre viner per kock samt recept på det som

rekommenderas att ätas till.

Dessutom finns ett kapitel om vinets historia och

information om druvor och dess egenskaper

samt vinterminologi.

Boken är illustrerad med stämningsfulla fotografier i färg.

Gänget bakom boken har tidigare gett ut Kockarnas bröd, där vi som läsare dyker ner i brödkorgen och får såväl

recept på det goda restaurangbrödet som tips på ett lyckat bak.

De medverkande kockarna/sommeliererna:

Frida Johansson

Patrik Jonsson

Henrik Lyberg

André Nordström

Björn Persson

Roland Persson

Frida Ronge (utsedd till årets

"rising star" av White guide)

Cecilia Sandström

Håkan Thörnström

Gustav Trägårdh

Tami Yasumoto

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Ordalaget Bokförlag
Lagerstatus: Tillfälligt slut

Tanken med den här boken är inte att du ska bli

expert på viner. Istället ligger fokus på smakerna!

Och på kombinationen mat och vin.

Hur lyckas kockar på restauranger kombinera mat

och vin så perfekt, så att maten smakar mer och

vinet blir till det godaste du någonsin druckit? Och

hur lyckas man själv? Det ska du få veta i den här

boken.

Här delar några av Sveriges mest namnku

Utgivningsdatum: 20130820
9789174690569

Bok: 208591

Anmäl textfel

Utgivning

Gröt : med granola, sylt och andra tillbehör

av Anki Mogensen
Gröt har blivit trendigt! Här får du grundrecept på olika grötar ...
Inbunden, Finns i lager, 226 kr

Godisboken : recept, nostalgi och historia

av Anki Mogensen
Det godaste godiset gör du själv! I Godisboken får du en lång rad...

Glöggboken : recept, tillbehör och historia

av Anki Mogensen
I Glöggboken - den enda i sitt slag - får du läsa om glögg, du få...

Kockarnas vin : kombinera vin och mat med några av Sveriges främsta kockar

av Anki Mogensen
Tanken med den här boken är inte att du ska bli expert på viner....

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster

Kan vi lära av historien?

Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022 av Wilhelm Agrell

Berättelse om en hjälte

Recension: Hand i hand med barnen till Treblinka : Berättelsen om Janusz Korczak av Margit Silberstein

Starka kvinnor i en levande forntid

Recension: Tors vrede av Elvira Birgitta Holm

Lättläst och lugnande om AI

Recension: Maskiner som tänker av Inga Strümke

Storartat om kärlek som varar

Recension: Sniglar och snö av Agneta Pleijel

Varför måste Dagerman dö?

Recension: Himlen nära. Stig Dagerman och Anita Björk : En bok om konstnärskap, livskamp och kärlek av Lo Dagerman

Tredje boken om Betty gör mig besviken

Recension: Käraste vänner av Katarina Widholm

Pricksäker satir över kulturlivet

Recension: Vi är inte här för att ha roligt av Nina Lykke

Trovärdigt om vikingarnas handelsresor

Recension: Miklagård av Agneta Arnesson Westerdahl
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.3.4