Söker du efter "Glöggboken : recept, tillbehör och historia" av Anki Mogensen? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
LitteraturMagazinets recension av Glöggboken : recept, tillbehör och historia, Anki Mogensen
Lagom avancerat om glögg väcker lusten att prova själv
Glöggboken : recept, tillbehör och historia
Av Anki Mogensen, Annika Mogensen
Bok- presentation: |
Glöggboken : recept, tillbehör och historia |
Författar- presentation: |
Anki Mogensen |
"En mysig liten bok... härlig för alla som gillar svensk jultradition!"
Bibliotekstjänst
"Bra hjälpreda för den som vill bort från den söta köpeglöggen... En särdeles lämplig present i adventstid."
LitteraturMagazinet
Glögg är festligt, gott, vackert och stämningsfullt. Glögg är en lika självklar del av det svenska julfi-randet som adventsljus, pepparkakor och sill. Men glögg omfattar mycket mer än själva drycken. Att bjuda in till glögg är en tradition som står för enkel samvaro, värme och julstämning.
Många gör sin egen glögg - provar sig fram eller följer ett väl beprövat familjerecept. Andra botaniserar med nöje bland de många glöggproducenternas rika utbud, läser recensioner och följer med i trender och nyheter.
Oavsett vilket ditt förhållande till glögg är - denna bok ger såväl kunskap som stämning och inspiration.
I Glöggboken - den enda i sitt slag - får du läsa om glögg, du får flera olika recept på glögg och dessutom recept på något att äta till glöggen. Receptbredden är stor, från julgodis och pepparkakor till honungsgratinerade fikon och dadlar fyllda med fetaost, för att både barn och vuxna med olika smak ska hitta någonting som frestar.
Även Mats-Eric Nilsson (Den hemlige kocken) och Karoline Jönsson (Det gröna skafferiet) medverkar med texter.
Boken är rikt illustrerad med stämningsfulla foton i färg.
ANKi MOGENSEN är matskribent och har skrivit flera böcker om mat, bl a Kockarnas bröd och Kockarnas vin. ANN-SOFI ROSENKVIST är fotograf med flera utställningar och böcker i bagaget.
Utgåvor
I Glöggboken - den enda i sitt slag - får du läsa om glögg, du får flera olika recept på glögg och dessutom recept på något att äta till glöggen. Receptbredden är stor, från julgodis och pepparkakor till fikon med serranoskinka och dadlar fyllda med fetaost, för att både barn och vuxna med olika smak ska hitta någonting som frestar.
Stämningsfulla foton i färg.
Bok: 208597
Erika Wallman djupdyker bland årets julkokböcker
Årets trend är julkokböcker "extra allt"
Anmäl textfel