Glansholms Bokhandel & Antikvariat 

Söker du efter "Fisk och skaldjur" av Fredrik Eriksson? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

 Information från förlaget 

Fisk och skaldjur

Av Fredrik Eriksson

Bok-
presentation:
Fisk och skaldjur
Författar-
presentation:
Fredrik Eriksson

Fredrik Eriksson, en av våra mest välkända fisk- och skaldjurskockar, delar här generöst med sig av sitt kunnande med rätter som basilikabakad lax, gratinerad hummer, ugnsbakade bergtungsfiléer,tonfiskcarpaccio och andra läckerheter. Boken innehåller även fakta om olika sorters fiskar, tips om hur man filéer fisk ochklyver hummer samt om hur man beräknar kok- och stektider. Samtliga rätter är provlagade och noga testade för att göra det lätt för alla – både erfarna och nybörjare – att lyckas i köket.
Fisk och skaldjur är ett utdrag ur Bonniers Kokbok, som blivit en stor succé och fått ett flertal utmärkelser. Den blev utsedd till årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademien, och till bästa grundkokbok i Svenska Dagbladet 2005 med motiveringen: "Här finns precis ALLT man behöver veta... fräscht, modernt och sakkunnigt."

Utgåvor

Flexband
Förlag: Albert Bonniers Förlag
Lagerstatus: Definitivt slut

Fredrik Eriksson är en av våra mest välkända fisk- och skaldjurskockar. Idag är han krögare på Långbro Värdshus, och han har tidigare vunnit tävlingen Årets kock, varit souschef på Eriks Fisk, köksmästare på Fjäderholmarnas krog och har skrivit ett flertal kokböcker. Här delar han generöst med sig av sitt kunnande med rätter som basilikabakad lax, gratinerad hummer, ugnsbakade bergtungsfiléeroch tonfiskcarpaccio. Boken innehåller även tips om hur man filéer fisk och beräknar kok- och stektider. Samtliga rätter är provlagade för att göra det lätt för alla – både erfarna och nybörjare – att lyckas i köket.


Fisk och skaldjur är ett utdrag ur Bonniers Kokbok, som blivit en stor succé och fått ett flertal utmärkelser. Den blev utsedd till årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademien, och till bästa grundkokbok i Svenska Dagbladet 2005 med motiveringen: "Här finns precis ALLT man behöver veta... fräscht, modernt och sakkunnigt."

Fredrik Eriksson, en av våra mest välkända fisk- och skaldjurskockar, delar här generöst med sig av sitt kunnande med rätter som basilikabakad lax, gratinerad hummer, ugnsbakade bergtungsfiléer,tonfiskcarpaccio och andra läckerheter. Boken innehåller även fakta om olika sorters fiskar, tips om hur man filéer fisk ochklyver hummer samt om hur man beräknar kok- och stektider. Samtliga rätter är provlagade och noga testade för att göra det lätt för alla – både erfarna och nybörjare – att lyckas i köket.


Fisk och skaldjur är ett utdrag ur Bonniers Kokbok, som blivit en stor succé och fått ett flertal utmärkelser. Den blev utsedd till årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademien, och till bästa grundkokbok i Svenska Dagbladet 2005 med motiveringen: "Här finns precis ALLT man behöver veta... fräscht, modernt och sakkunnigt."

Utgivningsdatum: 20080812
9789100112158

Bok: 23317

Anmäl textfel

Utgivning

Förnyelse eller förfall?: Svenska försvaret efter kalla krigets slut

av Fredrik Eriksson
Det svenska försvarets omstrukturering efter det kalla krigets sl...
Häftad, Finns i lager, 154 kr

Det började i Polen : Sverige och Solidaritet 1980-1981

av Fredrik Eriksson
När strejkerna bröt ut vid Leninvarvet i Gdańsk 1980 var det inte...
Häftad, Finns i lager, 140 kr

Sill & strömming : på klassiskt vis och med modern twist

av Fredrik Eriksson
För många står sill och strömming för sommar, sol och hav, men de...

Mat med magkänsla

av Fredrik Eriksson
Nu får 2,4 miljoner känsliga magar en egen kokbok. I "Mat med ma...

Det reglerade undantaget : Högerns jordbrukspolitik 1904-2004

av Fredrik Eriksson
Boken ingår som en del i det stora forskningsprojekt som den sven...

Fredrik Erikssons middagstips : Eriksson, Fredrik

av Fredrik Eriksson
Fredrik Eriksson, mannen bakom Villa Källhagen, TV-kocken, Europa...

Fredriks fiskar

av Fredrik Eriksson
Fisk är en fantastisk råvara och inget kan vara mer lättlagat Fr...
Inbunden, Finns i lager, 280 kr

Hela årets kokbok

av Fredrik Eriksson
Hela årets kokbok är stjärnkocken Fredrik Erikssons samlade kunsk...

Fredriks skaldjur

av Fredrik Eriksson
Vi har världens bästa skaldjur i Sverige och i övriga Skandinavie...

Fisk och skaldjur

av Fredrik Eriksson
Fredrik Eriksson är en av våra mest välkända fisk- och skaldjursk...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster

Kan vi lära av historien?

Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022 av Wilhelm Agrell

Berättelse om en hjälte

Recension: Hand i hand med barnen till Treblinka : Berättelsen om Janusz Korczak av Margit Silberstein

Starka kvinnor i en levande forntid

Recension: Tors vrede av Elvira Birgitta Holm

Lättläst och lugnande om AI

Recension: Maskiner som tänker av Inga Strümke

Storartat om kärlek som varar

Recension: Sniglar och snö av Agneta Pleijel

Varför måste Dagerman dö?

Recension: Himlen nära. Stig Dagerman och Anita Björk : En bok om konstnärskap, livskamp och kärlek av Lo Dagerman

Tredje boken om Betty gör mig besviken

Recension: Käraste vänner av Katarina Widholm

Pricksäker satir över kulturlivet

Recension: Vi är inte här för att ha roligt av Nina Lykke

Trovärdigt om vikingarnas handelsresor

Recension: Miklagård av Agneta Arnesson Westerdahl
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.3.4