Glansholms Bokhandel & Antikvariat 

Söker du efter "Sill & strömming : på klassiskt vis och med modern twist" av Fredrik Eriksson? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

 Information från förlaget 

Sill & strömming : på klassiskt vis och med modern twist

Av Fredrik Eriksson

Bok-
presentation:
Sill & strömming : på klassiskt vis och med modern twist
Författar-
presentation:
Fredrik Eriksson

Sill och strömming till både vardag och fest!

För många står sill och strömming för sommar, sol och hav, men dessa fiskar går utmärkt att äta året runt! Ja, denna billiga och nyttiga mat borde vi äta betydligt oftare. Ett viktigt skäl till att vi bör äta mer sill och strömming är det nyttiga fiskfettet som kroppen behöver för att må bra. Ett annat är att vi sparar på miljön när vi äter råvaror som inte har rest över halva jordklotet. För att inte tala om det vi sparar i plånboken! Här finns hundra recept - både moderna och klassiker - på rätter med sill och strömming tillsammans med de goda hembakta bröden, ostarna och den egenhändigt kryddade nubben till. Recepten passar den som fiskar själv eller som köper sill från tunna, men även den som vill utgå från den färdiginlagda 5-minuterssillen som finns att köpa i vilken livsmedelsbutik som helst. Smaka på Fredrik Erikssons apelsin- och pepparsill, äpple- och pepparrotssill, nässelsill med rödlök och löjrom, citron- och olivsill med basilika, vodka- och limegravade strömming, citronmarinerade ansjovis med kapris, prästostbröd, knäckebröd och mycket mer. Och njut av bokens alla vackra och inspirerande miljö- och matbilder!

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Bonnier Fakta
Lagerstatus: Definitivt slut

För många står sill och strömming för sommar, sol och hav, men dessa fiskar går utmärkt att äta året runt! Denna lokalt fångade, billiga och nyttiga mat borde vi äta betydligt oftare. Här finns hundra recept - både moderna och klassiker - på rätter med sill och strömming, de goda bröden, ostarna och snapsen till. Recepten passar såväl den som fiskar själv eller köper sill från tunna som den som vill utgå från färdiginlagd 5-minuterssill.

Smaka på Fredrik Erikssons apelsin- och pepparsill, äpple- och pepparrotssill, nässelsill med rödlök och löjrom, citron- och olivsill med basilika, vodka- och limegravade strömming, citronmarinerade ansjovis med kapris, prästostbröd, knäckebröd och mycket mer.

Sill och strömming till både vardag och fest!



För många står sill och strömming för sommar, sol och hav, men dessa fiskar går utmärkt att äta året runt! Ja, denna billiga och nyttiga mat borde vi äta betydligt oftare. Ett viktigt skäl till att vi bör äta mer sill och strömming är det nyttiga fiskfettet som kroppen behöver för att må bra. Ett annat är att vi sparar på miljön när vi äter råvaror som inte har rest över halva jordklotet. För att inte tala om det vi sparar i plånboken!

Här finns hundra recept - både moderna och klassiker - på rätter med sill och strömming tillsammans med de goda hembakta bröden, ostarna och den egenhändigt kryddade nubben till. Recepten passar den som fiskar själv eller som köper sill från tunna, men även den som vill utgå från den färdiginlagda 5-minuterssillen som finns att köpa i vilken livsmedelsbutik som helst.

Smaka på Fredrik Erikssons apelsin- och pepparsill, äpple- och pepparrotssill, nässelsill med rödlök och löjrom, citron- och olivsill med basilika, vodka- och limegravade strömming, citronmarinerade ansjovis med kapris, prästostbröd, knäckebröd och mycket mer. Och njut av bokens alla vackra och inspirerande miljö- och matbilder!

Utgivningsdatum: 20120515
9789174242485

Bok: 188452

Anmäl textfel

Utgivning

Förnyelse eller förfall?: Svenska försvaret efter kalla krigets slut

av Fredrik Eriksson
Det svenska försvarets omstrukturering efter det kalla krigets sl...
Häftad, Finns i lager, 154 kr

Det började i Polen : Sverige och Solidaritet 1980-1981

av Fredrik Eriksson
När strejkerna bröt ut vid Leninvarvet i Gdańsk 1980 var det inte...
Häftad, Finns i lager, 140 kr

Sill & strömming : på klassiskt vis och med modern twist

av Fredrik Eriksson
För många står sill och strömming för sommar, sol och hav, men de...

Mat med magkänsla

av Fredrik Eriksson
Nu får 2,4 miljoner känsliga magar en egen kokbok. I "Mat med ma...

Det reglerade undantaget : Högerns jordbrukspolitik 1904-2004

av Fredrik Eriksson
Boken ingår som en del i det stora forskningsprojekt som den sven...

Fredrik Erikssons middagstips : Eriksson, Fredrik

av Fredrik Eriksson
Fredrik Eriksson, mannen bakom Villa Källhagen, TV-kocken, Europa...

Fredriks fiskar

av Fredrik Eriksson
Fisk är en fantastisk råvara och inget kan vara mer lättlagat Fr...
Inbunden, Finns i lager, 280 kr

Hela årets kokbok

av Fredrik Eriksson
Hela årets kokbok är stjärnkocken Fredrik Erikssons samlade kunsk...

Fredriks skaldjur

av Fredrik Eriksson
Vi har världens bästa skaldjur i Sverige och i övriga Skandinavie...

Fisk och skaldjur

av Fredrik Eriksson
Fredrik Eriksson är en av våra mest välkända fisk- och skaldjursk...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster

Kan vi lära av historien?

Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022 av Wilhelm Agrell

Berättelse om en hjälte

Recension: Hand i hand med barnen till Treblinka : Berättelsen om Janusz Korczak av Margit Silberstein

Starka kvinnor i en levande forntid

Recension: Tors vrede av Elvira Birgitta Holm

Lättläst och lugnande om AI

Recension: Maskiner som tänker av Inga Strümke

Storartat om kärlek som varar

Recension: Sniglar och snö av Agneta Pleijel

Varför måste Dagerman dö?

Recension: Himlen nära. Stig Dagerman och Anita Björk : En bok om konstnärskap, livskamp och kärlek av Lo Dagerman

Tredje boken om Betty gör mig besviken

Recension: Käraste vänner av Katarina Widholm

Pricksäker satir över kulturlivet

Recension: Vi är inte här för att ha roligt av Nina Lykke

Trovärdigt om vikingarnas handelsresor

Recension: Miklagård av Agneta Arnesson Westerdahl
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.3.4