Glansholms Bokhandel & Antikvariat 
Sanningen om GI - Inbunden
Finns i lager, 232 kr
Sanningen om GI - Pocket
Finns i lager, 62 kr
 Information från förlaget 

Sanningen om GI

Av Fredrik Paulún

Bok-
presentation:
Sanningen om GI
Författar-
presentation:
Fredrik Paulún
Inbunden
Finns i lager, 232 kr
Pocket
Finns i lager, 62 kr

Sanningen om GI
Att GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de ”äter GI” när de väljer bort kolhydraterna.
I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.
I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept.
Ur innehållet:

Så funkar GI
Du behöver kolhydraterna
Testa din blodsockerbalans
GI för viktminskning – lättare än du tror
GI för tränande – orka maximalt eller bränna fett?
GI för maximal mental kapacitet
Mjölk – ett lurigt GI-livsmedel
GB – visst kan du äta en liten kaka
Är GI en mirakelmetod?
Myter kring GI
De okända GI-bovarna
Så lagar du GI-mat
Paulúns bästa GI-recept
Fredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Fitnessförlaget
Lagerstatus: Finns i lager

Är du också GI-förvirrad?

Att GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi. Men kanske är du också en av dem som blivit lite förvirrad? I dag används GI-begreppet överallt och man ser till och med ”GI-dieter” där kolhydrater är förbjudna.

I Sanningen om GI avslöjar näringsfysiolog Fredrik Paulún myterna och reder ut begreppen en gång för alla. Med hjälp av den senaste forskningen och flera års yrkeserfarenhet har han satt samman en komplett guide för dig som vill veta vad GI verkligen är och hur det ska användas. Med rätt GI-kost kan du påverka din vikt, koncentrationsförmåga och livslängd, men även minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.

Fredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700000 exemplar.

Sanningen om GI

Att GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de ”äter GI” när de väljer bort kolhydraterna.


I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.


I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept.


Ur innehållet:



Så funkar GI
Du behöver kolhydraterna
Testa din blodsockerbalans
GI för viktminskning – lättare än du tror
GI för tränande – orka maximalt eller bränna fett?
GI för maximal mental kapacitet
Mjölk – ett lurigt GI-livsmedel
GB – visst kan du äta en liten kaka
Är GI en mirakelmetod?
Myter kring GI
De okända GI-bovarna
Så lagar du GI-mat
Paulúns bästa GI-recept

Fredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.


Utgivningsdatum: 20080918
9789173630146

Pocket
Förlag: Månpocket
Lagerstatus: Finns i lager

Avslöjar myterna kring GI och reder ut begreppen en gång för alla



Sanningen om GI

Att GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de "äter GI" när de väljer bort kolhydraterna.

I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.

I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept.

Ur innehållet:

Så funkar GI Du behöver kolhydraterna Testa din blodsockerbalans GI för viktminskning - lättare än du tror GI för tränande - orka maximalt eller bränna fett? GI för maximal mental kapacitet Mjölk - ett lurigt GI-livsmedel GB - visst kan du äta en liten kaka Är GI en mirakelmetod? Myter kring GI De okända GI-bovarna Så lagar du GI-mat Paulúns bästa GI-recept

Fredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700 000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.

Utgivningsdatum: 20101210
9789172322127

E-Bok
Förlag: Fitnessförlaget
Lagerstatus: Definitivt slut

Sanningen om GI

Att GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de "äter GI" när de väljer bort kolhydraterna.


I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.


I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept. 


Ur innehållet:



Så funkar GI
Du behöver kolhydraterna
Testa din blodsockerbalans
GI för viktminskning - lättare än du tror
GI för tränande - orka maximalt eller bränna fett?
GI för maximal mental kapacitet
Mjölk - ett lurigt GI-livsmedel
GB - visst kan du äta en liten kaka
Är GI en mirakelmetod?
Myter kring GI
De okända GI-bovarna
Så lagar du GI-mat
Paulúns bästa GI-recept

Fredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700 000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.


 



Omslagsformgivare: Johan Carpner

Utgivningsdatum: 20100325
9789143505924

Bok: 15410

Anmäl textfel

Utgivning

Modern näringslära

av Fredrik Paulún
Danskt band, Finns i lager, 315 kr

Paulúns fastfood

av Fredrik Paulún
Paulúns fastfood är en kokbok full av goda, snabba och nyttiga re...

50 genvägar till ett sockerfritt liv

av Fredrik Paulún
Sockret - själva definitionen av tomma kalorier - är den största ...
Pocket, Finns i lager, 75 kr

LCHQ - kokboken

av Fredrik Paulún
Att äta rätt - och samtidigt gott, träna med resultat och därtill...
Kartonnage, Finns i lager, 280 kr

Paulúns näringslära : Frågor och svar Fitness & Träning

av Fredrik Paulún
Paulúns frågor & svar Fitness & träning Fredrik Paulún är Sverig...
Pocket, Finns i lager, 62 kr

Paulúns tio genvägar till hälsa

av Fredrik Paulún
Danskt band, Finns i lager, 98 kr

Paulúns näringslära : vikt och hälsa

av Fredrik Paulún
Paulúns näringslära vikt och hälsa Denna pocketbok är den andra ...
Pocket, Finns i lager, 62 kr

LCHQ : lågkolhydratkost av högsta kvalitet

av Fredrik Paulún
En guide till LCHQ, den modernare version av den så populära LCHF-metoden, men grundbulten att dra ner på kolhydraterna finns kvar. Näringfysiologen Fredrik Paulún guidar dig i kostdjungeln till en bra och nyttig kosthållning.

Paulúns GI-frukost

av Fredrik Paulún
Låt dig inspireras av Fredrik och Karoliina Paulúns egna favoritf...
Inbunden, Finns i lager, 271 kr

Den perfekta träningsmaten

av Fredrik Paulún
Det här är boken för dig som tränar mycket och vill se resultat –...

Paulúns stenålderskost

av Fredrik Paulún
I Paulúns stenålderskostförklaras hur maten såg ut under paleolit...

Den perfekta maten

av Fredrik Paulún
(Titeln är utgången)Tycker du att det är svårt att hålla reda på ...

Isodieten : kokboken

av Fredrik Paulún
60 nya fräscha isorecept till frukost, lunch, mellanmål och midda...

Den perfekta smalmaten

av Fredrik Paulún
Uppföljaren till succéböckerna Den perfekta maten och Den perfekt...

50 genvägar till fettförbränning

av Fredrik Paulún
Vill du ha en effektivare viktnedgång? Då är det här boken för di...

Allt om kosttillskott

av Fredrik Paulún
(Titeln är utgången)Detta är en ny reviderad upplaga av den störs...

Isodieten på egen hand

av Fredrik Paulún
Den effektiva och framgångsrika isodieten är en kosthållning som ...

Den perfekta nybörjarmaten

av Fredrik Paulún
Cirka 30 måltider där läsaren på ett enkelt och informativt sätt ...

Isodieten : gå ner ett kilo i veckan

av Fredrik Paulún
Isodieten har sålt i 40 000 ex som inbunden, här kommer en samman...

Nya den perfekta maten

av Fredrik Paulún
Nya den perfekta maten är en reviderad utgåva av första boken i d...

Paulúns GI-månad

av Fredrik Paulún
Tycker du att det är svårt att äta bra?Fredrik och Karoliina Paul...

Paulúns näringslära : Fredriks bästa artiklar om kost och träning

av Fredrik Paulún
Fredrik Paulún har skrivit ett stort antal artiklar om kost, trän...

Paulúnmetoden för viktminskning

av Fredrik Paulún
Paulúnmetoden för viktminskning är en bok för alla som vill gå ne...

Paulúns GI-mat

av Fredrik Paulún
I Paulúns GI-mat har Fredrik och Karoliina Paulún samlat massor a...

Sporttillskott som fungerar

av Fredrik Paulún
En värdefull guide i kosttillskottsdjungeln. Boken innehåller enb...

Maximal muskeltillväxt

av Fredrik Paulún
Den ultimata boken om styrketräning!Hur lägger man upp det bästa ...

Den perfekta matlådan

av Fredrik Paulún
Tycker du att det är krångligt och svårt att laga matlådor? Här h...

Paulúns frågor och svar : de bästa frågorna och svaren om kost, träning och hälsa

av Fredrik Paulún
Fredrik Paulún har svarat på frågor om kost, träning och hälsa i ...

Viktminskning utan träning

av Fredrik Paulún
(Titeln är utgången)Här beskriver Fredrik Paulún hur du kan uppnå...

10 steg mot bättre form och hälsa

av Fredrik Paulún
(Titeln är utgången)Ny upplaga av boken som bygger på Fredrik Pau...

Nyfiken på näringslära

av Fredrik Paulún
(Titeln är utgången)Nyfiken på näringslära bygger på boken Fråga ...

Den perfekta frukosten

av Fredrik Paulún
Här får du 25 kompletta, näringsberäknade frukostar samt en rad t...

Sanningen om GI

av Fredrik Paulún
Är du också GI-förvirrad? Att GI är ett utmärkt redskap för den s...
Inbunden, Finns i lager, 232 kr
Pocket, Finns i lager, 62 kr

Blodsockerblues i köket : 80 recept med lågt glykemiskt index

av Fredrik Paulún
Behöver du hjälp att använda den nya GI-metoden i köket? Här bjud...

Blodsockerblues

av Fredrik Paulún
Blodsockerblues handlar om blodsockret, som har stor betydelse fö...

Allt om fettförbränning 1

av Fredrik Paulún
(Titeln är utgången)I denna bästsäljare förklarar Fredrik Paulún ...
Inbunden, Finns i lager, 260 kr

Blodsockerblues : en bok om glykemiskt index

av Fredrik Paulún
Detta är en kraftigt omarbetad och uppdaterad version av Fredrik ...

Allt om fettförbränning. 2, Mindre kroppsfett mer energi!

av Fredrik Paulún
Allt om fettförbränning 2 kan ses som ett komplement till Allt om...

Ät, träna, prestera

av Fredrik Paulún
(Titeln är utgången)Det finns en sammanbindande länk mellan maten...

Paulúns shoppingguide

av Fredrik Paulún
Hur var det nu? Vilket bröd är okej att köpa, och får jag äta fär...

Fettguiden: De bästa fetterna för din kropp

av Fredrik Paulún
Må bättre med rätt fettI Fettguiden reder Fredrik Paulún ut begre...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster

Kan vi lära av historien?

Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022 av Wilhelm Agrell

Berättelse om en hjälte

Recension: Hand i hand med barnen till Treblinka : Berättelsen om Janusz Korczak av Margit Silberstein

Starka kvinnor i en levande forntid

Recension: Tors vrede av Elvira Birgitta Holm

Lättläst och lugnande om AI

Recension: Maskiner som tänker av Inga Strümke

Storartat om kärlek som varar

Recension: Sniglar och snö av Agneta Pleijel

Varför måste Dagerman dö?

Recension: Himlen nära. Stig Dagerman och Anita Björk : En bok om konstnärskap, livskamp och kärlek av Lo Dagerman

Tredje boken om Betty gör mig besviken

Recension: Käraste vänner av Katarina Widholm

Pricksäker satir över kulturlivet

Recension: Vi är inte här för att ha roligt av Nina Lykke

Trovärdigt om vikingarnas handelsresor

Recension: Miklagård av Agneta Arnesson Westerdahl
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.4.1