Söker du efter "Fiskkokboken" av Ica Provkök? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Fiskkokboken
Av Ica Provkök
Bok- presentation: |
Fiskkokboken |
Författar- presentation: |
Ica Provkök |
Fotograf: | Hans B Eriksson |
Formgivare: | Typoform |
Utgåvor
Ny reviderad klassiker! I Fiskkokboken finns både klassiker och nya spännande recept med alla tänkbara fisksorter och skaldjur. Tydliga bilder visar steg för steg de olika arbetsmomenten vid beredning och tillagning. För att bli en smakrik och spännande måltid avslutas varje recept med serveringsförslag, och det gäller såväl den snabba lunchen som den stora festen. Dessutom ett avsnitt om såser och röror som passar till! Ca 170 färgfoton, drygt 280 recept.
Att fisk är både nyttigt och gott vet du säkert redan den innehåller nyttiga fetter, bland annat omega 3, och dessutom viktiga vitaminer och mineraler. Men visste du att fisk är så enkelt att laga och variera?
Fiskkokboken är en riktigt rejäl grundkokbok. Den berättar om olika fiskar och skaldjur, hur de ser ut, när de är bäst att äta, hur de rensas, fileas och tillagas för bästa resultat. Många steg-för-steg-bilder visar metoderna och många fiskar visas i bild.
Bokens recept är indelade efter fisktyper: laxfiskar, torskfiskar, plattfiskar, sillfiskar, sötvattensfiskar, exotiska fiskar och skaldjur. Här finns wokat, stekt, kokt, grillat och friterat. Fisk blir gott med örter, exotiska kryddor, spännande såser och salsor, i grytor i sällskap med grönsaker eller rotfrukter, eller flera tillsammans och med skaldjur. Kryddning och tillagning gör rätterna festliga eller snabblagade, nyskapande eller mer traditionella. Allt finns i denna bok.
Bok: 121547
Anmäl textfel