Söker du efter "Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2010" av Jan-Öjvind Swahn? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2010
Av Jan-Öjvind Swahn
Bok- presentation: |
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2010 |
Författar- presentation: |
Jan-Öjvind Swahn |
Årets Gastronomisk kalender är den 50:e utgåvan av denna världens, i sitt slag, äldsta årliga skrift. Temat i år är fest, traditioner och läckerheter.
I den fina festupplagan medverkar de vittra akademiledamöterna som ytterst underhållande berättar sina personliga minnen av fester, stora och små, lyckade och misslyckade. Årets kock Victor Westerlind bjuder till en festmiddag. Guide Michelin, som firar 25-årsjubileum i Sverige 2009, beskrivs av en av de hemliga medarbetarna - Gastronomisk kalenders redaktör sedan många år.
Jan-Öjvind Swahn porträtteras och ger sina folkloristiska synpunkter på såväl fest som vardag med gastronomiska förtecken.
Kalenderns lärda redaktion består av Jan-Öjvind Swahn, Magdalena Ribbing, Christina Möller, Niklas Rådström och Lars O. Lagerqvist.
Utgåvor
Årets "Gastronomisk kalender" är den 50:e utgåvan av denna världens, i sitt slag, äldsta årliga skrift. Temat är fest, traditioner och läckerheter. Här medverkar de vittra akademiledamöterna som ytterst underhållande berättar sina personliga minnen av fester, stora och små, lyckade och misslyckade. Årets kock 2009, Victor Westerlind, bjuder till en festmiddag. Guide Michelin, som firar 25-årsjubileum i Sverige 2009, beskrivs av en av de hemliga medarbetarna. Jan-Öjvind Swahn porträtteras och ger sina folkloristiska synpunkter på såväl fest som vardag med gastronomiska förtecken.
Bok: 9458
Anmäl textfel