Glansholms Bokhandel & Antikvariat 
Till grillat : såser, marinader, sallader och lite sött - Inbunden
Finns i lager, 244 kr
 Information från förlaget 

Till grillat : såser, marinader, sallader och lite sött

Av Lisa Lemke

Bok-
presentation:
Till grillat : såser, marinader, sallader och lite sött
Författar-
presentation:
Lisa Lemke
Inbunden
Finns i lager, 244 kr

Gilla grilla med de nya, heta tillbehören

Från fördrink till dessert - dags att låta tillbehören spela huvudrollen!

Äntligen har våren kommit. Solen värmer, gräset är grönt och himlen blå. Allt känns liksom möjligt och lätt. Fram med grillen och på med ... på med ... samma gamla trötta marinerade fläskkarré. Gott? Jovisst, men det saknas det där lilla extra, det där nya med smaker som kan lyfta allt som ligger på grillen till nya höjder. För när det kommer till grillning är tillbehören minst lika viktiga som vad vi faktiskt lägger på grillen. Inga problem. Allt som behövs är Till grillat och lite ingredienser. Men att bjuda på grillmiddag kan också upplevas som stressigt. Hur ska man tajma allt, så att glöden blir perfekt och tillbehören färdiga samtidigt med det grillade? Och efterrätten, då? Återigen - inga problem. Allt som behövs är Till grillat och lite planering. Som att ha färdiga tilltugg redo för att stilla den värsta hungern. Såser som är förberedda, kyckling som är marinerad. Salladen som väntar i kylen och potatisen som du blixtsnabbt svänger ihop utan att ens behöva tänka. Och sist men inte minst - sorbeten som står färdig och väntar i frysen. Med andra ord maträtter som nästan sköter sig själva, så att du kan ägna dig åt viktigare saker. Som att umgås med gästerna, övervaka glöden och smutta på en blåbärsmojito. Här finns inspirationen, recepten och råden du behöver för oförglömliga grillkvällar. Kvällar som du kommer att minnas långt in i höstens rusk och vinterns kyla.

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Bonnier Fakta
Lagerstatus: Finns i lager

Äntligen vår! Solen värmer, gräset är grönt och himlen blå. Fram med grillen och på med ... på med ... samma gamla trötta marinerade fläskkarré.

Gott? Jovisst, men det där lilla extra saknas onekligen. För när det kommer till grillning är tillbehören minst lika viktiga som vad vi faktiskt lägger på grillen. Men det är inga problem. Allt som behövs är Till grillat.

I Till grillat finns alla recept du behöver - drinkar och tilltugg, såser och marinader, sallader, matiga tillbehör och oemotståndliga sötsaker att avsluta det hela med. Det är mat som känns ny, är lättlagad och väldigt, väldigt smakglad. Mat som du kommer att minnas långt in i höstens rusk och vinterns kyla.

Gilla grilla med de nya, heta tillbehören



Från fördrink till dessert - dags att låta tillbehören spela huvudrollen!

Äntligen har våren kommit. Solen värmer, gräset är grönt och himlen blå. Allt känns liksom möjligt och lätt. Fram med grillen och på med ... på med ... samma gamla trötta marinerade fläskkarré.

Gott? Jovisst, men det saknas det där lilla extra, det där nya med smaker som kan lyfta allt som ligger på grillen till nya höjder. För när det kommer till grillning är tillbehören minst lika viktiga som vad vi faktiskt lägger på grillen. Inga problem. Allt som behövs är Till grillat och lite ingredienser.

Men att bjuda på grillmiddag kan också upplevas som stressigt. Hur ska man tajma allt, så att glöden blir perfekt och tillbehören färdiga samtidigt med det grillade? Och efterrätten, då?

Återigen - inga problem. Allt som behövs är Till grillat och lite planering. Som att ha färdiga tilltugg redo för att stilla den värsta hungern. Såser som är förberedda, kyckling som är marinerad. Salladen som väntar i kylen och potatisen som du blixtsnabbt svänger ihop utan att ens behöva tänka. Och sist men inte minst - sorbeten som står färdig och väntar i frysen. Med andra ord maträtter som nästan sköter sig själva, så att du kan ägna dig åt viktigare saker. Som att umgås med gästerna, övervaka glöden och smutta på en blåbärsmojito.

Här finns inspirationen, recepten och råden du behöver för oförglömliga grillkvällar. Kvällar som du kommer att minnas långt in i höstens rusk och vinterns kyla.

Utgivningsdatum: 20110419
9789174241600

Bok: 144774

Anmäl textfel

Utgivning

Allt i en gryta

av Lisa Lemke
Lisa Lemke har gjort det igen! En kokbok full med smart mat som s...

Till sommaren : mat för många

av Lisa Lemke
Lisa Lemke: "Det är något särdeles speciellt med bufféer. Kärleks...

Till grillat : såser, marinader, sallader och lite sött

av Lisa Lemke
Äntligen vår! Solen värmer, gräset är grönt och himlen blå. Fram ...
Inbunden, Finns i lager, 244 kr

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

Bläddervänligt om världens hästraser

Recension: Fakta om hästar och ponnyer : Lär dig allt om världens hästraser av Kritika Gupta

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster

Kan vi lära av historien?

Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022 av Wilhelm Agrell

Berättelse om en hjälte

Recension: Hand i hand med barnen till Treblinka : Berättelsen om Janusz Korczak av Margit Silberstein

Starka kvinnor i en levande forntid

Recension: Tors vrede av Elvira Birgitta Holm

Lättläst och lugnande om AI

Recension: Maskiner som tänker av Inga Strümke

Storartat om kärlek som varar

Recension: Sniglar och snö av Agneta Pleijel

Varför måste Dagerman dö?

Recension: Himlen nära. Stig Dagerman och Anita Björk : En bok om konstnärskap, livskamp och kärlek av Lo Dagerman

Tredje boken om Betty gör mig besviken

Recension: Käraste vänner av Katarina Widholm

Pricksäker satir över kulturlivet

Recension: Vi är inte här för att ha roligt av Nina Lykke
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.4.2