Lisens soppor - Danskt band
Finns i lager,
136 kr
|
Lisens soppor
Av Liselotte Forslin
Bok- presentation: |
Lisens soppor |
Författar- presentation: |
Liselotte Forslin |
Danskt band
Finns i lager,
136 kr
|
Hummercappuccino, majssoppa med parmachips och hallon-zinfandelsoppa med kanel- och kardemummabiscotti Begrav dina gamla fördomar om soppa som något fantasilöst och alldagligt!
Hummercappuccino, majssoppa med parmachips och hallon-zinfandelsoppa med kanel- och kardemummabiscotti Begrav dina gamla fördomar om soppa som något fantasilöst och alldagligt! För, från att ha blivit styvmoderligt behandlad under flera decennier, har soppan nu upplevt en renässans i Sverige. Liselotte Forslins härliga bok, låter dig återupptäcka soppan inte sällan i en oväntad skepnad.
Liselotte delar frikostigt med sig av sina intryck och influenser från sina resor världen runt. Förutom en rad internationella klassiker innehåller boken mängder av spännande recept där hon låtit traditionellt svenska smaker möta mer exotiska aromer i nya, spännande kombinationer. Martin Bogrens frestande bilder ihop med de okomplicerade recepten gör Soppa! till en bok som tigger om att bli använd. Ofta. Bjud på en soppshot som aperitif nästa gång du har gäster, ersätt nattmackan med en gul gazpacho eller laga en mustig gulasch till kvällsmat mitt i veckan! Kort sagt: Lär dig njuta soppa på ett helt nytt sätt!
Utgåvor
I fin femtiotalsflörtande form låter Liselotte oss återupptäcka soppan. Liksom alla hennes recept är de okomplicerade och resultaten gudomligt goda. Hon delar frikostigt med sig av sina bästa sopprecept, inspirerade av hennes alla resor runt om i världen. Traditionellt svenska smaker blandas med mer exotiska aromer i nya, spännande kombinationer.
I fin femtiotalsflörtande form låter Liselotte oss återupptäcka soppan. Liksom alla hennes recept är de okomplicerade och resultaten gudomligt goda. Hon delar frikostigt med sig av sina bästa sopprecept, inspirerade av hennes alla resor runt om i världen. Traditionellt svenska smaker blandas med mer exotiska aromer i nya, spännande kombinationer. Internationella klassiker som gulasch och bouillabaisse får sällskap av husmansälsklingar som svampsoppa och ängamat. Och varför inte en soppa till efterrätt? Varm äppelsoppa med kanel- och kardemummabiscotti kanske, eller en enkel chokladsoppa?
Här finns även tips på goda tillbehör för den som vill ha det skippa pannkakorna och gör en god medelhavsmacka till istället! Eller kanske fattiga riddare
Njut soppa flera dagar i veckan här finns massor av goda recept!
Det här är en mjukbandsutåva av denna klassiker från 2005.
Bok: 172713
Anmäl textfel