Martin Johansson
Martin Johansson gillade att baka bröd så han startade bloggen Pain de Martin. Sedan dess har det hänt mycket. Martin har gett ut flera böcker om brödbakning och fått motta flera prestigefyllda priser, bland annat Allt om Mats stora matpris.
Text: LitteraturMagazinet 2025
Kluks kvinnor berättar - Häftad
Finns i lager,
280 kr
|
|
Martin Johanssons uppföljare till säljarsuccén Surdegsbröd koncentrerar sig på den enkla sortens brödbak utan surdeg och hushållsassistenter. Recepten blandar friskt mellan ljusa, mörka, mjuka och hårda bröd men som alla har gemensamt att de enkelt kan röras ihop av amatören.
Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg - Inbunden
Finns i lager,
262 kr
|
|
Enklare bröd - Häftad
Finns i lager,
136 kr
|
|
Charlie och Tiger åker till Mallorca - Inbunden
Finns i lager,
154 kr
|
|
I Bröd och pizza bakar Martin Johansson surdegsbröd, fullkornsbröd, långjästa och snabbjästa pizzor och sina allra godaste bullar. Surdegsbröd för att han hela tiden jagar den perfekta ...
Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar - Inbunden
Finns i lager,
298 kr
|
|
Anmäl textfel
Dölj Anmäl textfel
Utgivning
av
Martin Johansson
Martin Johansson ger dig recepten, råden och genvägarna du behöve...
av
Martin Johansson
I Bröd och pizza bakar Martin Johansson surdegsbröd, fullkornsbrö...
av
Martin Johansson
Med glad aggressivitet, sårad fåfänga och stenhård
polemik diskut...
av
Martin Johansson
Reklambyrån Dragster har gjort en bok med reklamövningar för stud...
av
Martin Johansson
Martin Johanssons uppföljare till säljarsuccén Surdegsbröd koncentrerar sig på den enkla sortens brödbak utan surdeg och hushållsassistenter. Recepten blandar friskt mellan ljusa, mörka, mjuka och hårda bröd men som alla har gemensamt att de enkelt kan röras ihop av amatören.
av
Martin Johansson
Brödgurun Martin Johanssons bästa recept och tips för att baka det perfekta surdegsbrödet. Det finns många typer av surdegar, många tror att surdegsbröd per automatik måste vara mörka och hårda, i sjäva verket kan surdegsbröd lika gärna vara bakade helt på vanligt vetemjöl och vara ljusa och luftiga.
Aktuella recensioner
Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina
av Simon Shuster
Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022
av Wilhelm Agrell
Recension: Hand i hand med barnen till Treblinka : Berättelsen om Janusz Korczak
av Margit Silberstein
Recension: Tors vrede
av Elvira Birgitta Holm
Recension: Maskiner som tänker
av Inga Strümke
Recension: Sniglar och snö
av Agneta Pleijel
Recension: Himlen nära. Stig Dagerman och Anita Björk : En bok om konstnärskap, livskamp och kärlek
av Lo Dagerman
Recension: Käraste vänner
av Katarina Widholm
Recension: Vi är inte här för att ha roligt
av Nina Lykke
Recension: Miklagård
av Agneta Arnesson Westerdahl
|
|