Söker du efter "Pauls kök : en grönare matfilosofi" av Paul Svensson? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Pauls kök : en grönare matfilosofi
Av Paul Svensson
Bok- presentation: |
Pauls kök : en grönare matfilosofi |
Författar- presentation: |
Paul Svensson |
Många av oss vill äta bättre, både nyttigare och läckrare, men är fast i gamla rutiner och bristande självförtroende i köket. Som tur är finns Paul Svensson.
Han är proffskocken som vill sprida sina kunskaper om mat, sin lust inför matlagning och ätande - och få fler att njuta av den goda måltiden så som han gör. Inget ska vara krångligare än vad det är, det behöver inte vara dyrt och komplicerat för att vara läckert och hälsosamt. Han tycker att matlagning kan få ta lite tid ibland. Och vara värd att vara vacker även på en vardag.
”Jag gillar enkel och naturlig mat - det som i själva verket är grunden i all matlagning, också den allra mest avancerade. Och jag känner mig verkligen lika hemma vid sommarstugegrillen eller i ett skolkök som bakom salamandrar och sauteuser på en spjutspetsrestaurang.”
Utgångspunkten i Pauls kök är frukt och grönsaker, de 14 kapitlen utgår alla från något vegetariskt, men det betyder inte att här saknas kött, fisk och fågel. Purjolök bbq serveras till exempel med sockrad havskräfta, en ljummen tomatsallad får sällskap av knaprigt sidfläsk och gnocchi och skogssvampslasagnen som han lärde sig för femton år sen i Toscana lyfts av lufttorkad skinka. Av rabarberns ettriga syra kan man förresten göra en utsökt dressing.
Sammantaget finns här 80 recept för alla tillfällen: smårätter, huvudrätter och desserter. Allt är pedagogiskt upplagt, förstås helt i linje med författarens filosofi, med tydliga beskrivningar och markerad svårighetsgrad.
Välkommen in i Pauls kök!
Utgåvor
"Jag gillar enkel och naturlig mat - det som i själva verket är grunden i all matlagning, också den allra mest avancerade. Och jag känner mig verkligen lika hemma vid sommarstugegrillen eller i ett skolkök som bakom salamandrar och sauteuser på en spjutspetsrestaurang."
Paul Svensson är kocken som vill sprida sina kunskaper om mat, sin lust inför matlagning och ätande och få fler att njuta av den goda och gröna måltiden så som han gör.
Utgångspunkten i Pauls kök är frukt och grönsaker, men det betyder inte att det saknas kött, fisk och fågel. Sammantaget finns här över 80 läckra recept med olika svårighetsgrad för alla tillfällen: smårätter, huvudrätter och desserter. Välkommen in i Pauls kök!
Många av oss vill äta bättre, både nyttigare och läckrare, men är fast i gamla rutiner och bristande självförtroende i köket. Som tur är finns Paul Svensson.
Han är proffskocken som vill sprida sina kunskaper om mat, sin lust inför matlagning och ätande - och få fler att njuta av den goda måltiden så som han gör. Inget ska vara krångligare än vad det är, det behöver inte vara dyrt och komplicerat för att vara läckert och hälsosamt. Han tycker att matlagning kan få ta lite tid ibland. Och vara värd att vara vacker även på en vardag.
”Jag gillar enkel och naturlig mat - det som i själva verket är grunden i all matlagning, också den allra mest avancerade. Och jag känner mig verkligen lika hemma vid sommarstugegrillen eller i ett skolkök som bakom salamandrar och sauteuser på en spjutspetsrestaurang.”
Utgångspunkten i Pauls kök är frukt och grönsaker, de 14 kapitlen utgår alla från något vegetariskt, men det betyder inte att här saknas kött, fisk och fågel. Purjolök bbq serveras till exempel med sockrad havskräfta, en ljummen tomatsallad får sällskap av knaprigt sidfläsk och gnocchi och skogssvampslasagnen som han lärde sig för femton år sen i Toscana lyfts av lufttorkad skinka. Av rabarberns ettriga syra kan man förresten göra en utsökt dressing.
Sammantaget finns här 80 recept för alla tillfällen: smårätter, huvudrätter och desserter. Allt är pedagogiskt upplagt, förstås helt i linje med författarens filosofi, med tydliga beskrivningar och markerad svårighetsgrad.
Välkommen in i Pauls kök!
Bok: 184967
Anmäl textfel