Per Morberg
Per Morberg är minst sagt en mångsysslare. Med bakgrund inom professionell judo, skådespel, matlagning och tv har han även gett ut en rad kokböcker med recept för bland annat vilt, grillning och mycket mycket annat.
Text: LitteraturMagazinet 2025
Att jaga är en personlig, rentav privat upplevelse för Per Morberg. Året om är han ute i skog och mark. Han jagar allt från and och hare till vildsvin, älg och antilopl, och jaktmarkern...
Morberg jagar och lagar - Inbunden
Finns i lager,
343 kr
|
|
"Så fort det är sol ska det grillas. Varför? Därför att vi gillar lite utmaning och ursprung. Och vi känner oss som kungar i eget rike när vi står där en vindstilla kväll i ångorna av v...
Morberg grillar - Halvklotband
Finns i lager,
226 kr
|
|
Morberg. Maten, drycken och konsten att kombinera : Mina 100 bästa recept och dryckerna därtill - Inbunden
Finns i lager,
325 kr
|
|
Gin fizz, sea breeze och safe sex on the beach. I sin nya bok blandar Per Morberg ett sjuttiotal klassiska och nya drinkar - med eller utan alkohol - att avnjutas i en väl insutten bar,...
Morberg. Grogg, drinkar och cocktails - Inbunden
Finns i lager,
325 kr
|
|
Jag är ibland en alltför impulsiv person som handlar först och tänker sen. En person som är så känslig att tanken lätt faller bort. Men det infinner sig ett ludn när jag lagar mat, det ...
Morberg : scenen, livet och konsten att laga mat - Inbunden
Finns i lager,
343 kr
|
|
Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter ...
Den stora matresan - Inbunden
Beställningsvara,
343 kr
|
|
Anmäl textfel
Dölj Anmäl textfel
Utgivning
av
Per Morberg
Gin fizz, sea breeze och safe sex on the beach. I sin nya bok bla...
av
Per Morberg
Baka pepparkakshus, skjuta gran, köra släde, gå på isutflykt, bju...
av
Per Morberg
Per Morberg lagar husmanskost, med recept på allt från klassiska rätter till sådana som har blivit allt mer bortglömda i det svenska nutidsköket.
av
Per Morberg
Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per M...
av
Per Morberg
Jag är ibland en alltför impulsiv person som handlar först och tä...
av
Per Morberg
Att jaga är en personlig, rentav privat upplevelse för Per Morber...
av
Per Morberg
"Så fort det är sol ska det grillas. Varför? Därför att vi gillar...
av
Per Morberg
Att jaga är en personlig, rentav privat upplevelse för Per Morber...
Aktuella recensioner
Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina
av Simon Shuster
Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022
av Wilhelm Agrell
Recension: Hand i hand med barnen till Treblinka : Berättelsen om Janusz Korczak
av Margit Silberstein
Recension: Tors vrede
av Elvira Birgitta Holm
Recension: Maskiner som tänker
av Inga Strümke
Recension: Sniglar och snö
av Agneta Pleijel
Recension: Himlen nära. Stig Dagerman och Anita Björk : En bok om konstnärskap, livskamp och kärlek
av Lo Dagerman
Recension: Käraste vänner
av Katarina Widholm
Recension: Vi är inte här för att ha roligt
av Nina Lykke
Recension: Miklagård
av Agneta Arnesson Westerdahl
|
|