Söker du efter "Gott & grönt : gröna läckerheter från Allt om Mat" av Allt om mat? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Gott & grönt : gröna läckerheter från Allt om Mat
Av Allt om mat
Bok- presentation: |
Gott & grönt : gröna läckerheter från Allt om Mat |
Författar- presentation: |
Allt om mat |
Redaktör: | Astrid Abrahamsson |
Fotograf: | Stefan Andersson |
Grön mat är god mat! Det är budskapet i denna vackra kokbok från Allt om Mat och systertidningen Gott och Grönt. Här hittar du läckra recept på allt från sallader till hela menyer. Recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande. Rikt illustrerad med ett hundratal vackra och inbjudande fotografier av Sveriges ledande matfotografer.
Utgåvor
Maten man aldrig tröttnar på. Välkända matredaktören på Allt om Mat, Astrid Abrahamsson, har här samlat över 100 enkla recept på grön mat. Härlig mat till vardag och fest. Boken vänder sig till alla som vill laga och äta godare, nyttigare och grönare och inte minst till dem som redan valt en grön linje och längtar efter omväxling. En kokbok full av matglädje som visar på de oändliga möjligheterna att variera det gröna.
Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker som blivit stora bestsellers.
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande.
Bok: 614
Anmäl textfel