Glansholms Bokhandel & Antikvariat 

Söker du efter "Mitt bästa recept : ur Allt om Mat" av Allt om mat? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

 Information från förlaget 

Mitt bästa recept : ur Allt om Mat

Av Allt om mat

Bok-
presentation:
Mitt bästa recept : ur Allt om Mat
Författar-
presentation:
Allt om mat

Matkulturen i Sverige har höjts enormt under de senaste decennierna. Det märks inte minst på de recept läsarna skickar in till Allt om Mat! Här kan du ta del av hela härligheten – Sveriges bästa recept under de senaste sex åren.

En av de mest populära avdelningarna i tidningen Allt om Mat är ”Mitt bästa recept”. Läsarna skriver ner sitt favorit-recept och skickar det till tidningen där det sedan publiceras med en vacker bild på maträtten, kakan eller brödet. Att få med sitt favoritrecept i Sveriges största mattidning är något många tycker är roligt och det kommer in flera brev i veckan med läsarnas egna recept.
Vi har nu samanställt de allra mest populära recepten från ”Mitt bästa recept” i en bok, en bok som inte skulle ha kommit till om det inte vore för Allt om Mats trogna och duktiga läsare.
Boken är indelad i olika kapitel, smårätter, kött, fisk, bakat mm, för att du lättare ska kunna hitta det du söker och är sugen på att laga. Detta visar också att bredden på de recept som läsarna skickar in till tidningen är stor. Här finns allt från små, snabba rätter till mer tidskrävande mat, enkla vardagsrätter till mer avancerade festrätter, matbrödslimpor till läckra tårtor. Upphovsmannen eller -kvinnan finns alltid presenterade med bild och en liten kort text där de berättar något specifikt om sitt recept.
”Mitt bästa recept” har funnits i tidningen Allt om Mat ända sedan den startade 1970 och det har tidigare givits ut en samanställd bok med recept. I denna bok är recepten hämtade från
tidningar utkomna 1999–2005.
Alla recept är provade i Allt om Mat:s provkök för att vi ska vara riktigt säkra på att maten blir så god som recept makaren vill. Det är lätt när man står i sitt hemmakök att man smakar av ”på en höft” så därför är det viktigt



















att recepten provlagas så att alla mått, tider och temperaturer stämmer. Alla ska få lika god mat på sitt bord som ursprungskocken fått.

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Prisma
Lagerstatus: Definitivt slut

En av de mest populära avdelningarna i tidningen Allt om Mat är "Mitt bästa recept". Läsarna skriver ner sitt favoritrecept och skickar det till tidningen där det - om man har tur - publiceras med en vacker bild på maträtten, kakan eller brödet. Att få med sitt favoritrecept i Sveriges största mattidning är naturligtvis en ynnest. Matkulturen i Sverige har höjts enormt under de senaste decennierna. Det märks inte minst på de recept läsarna skickar in till Allt om Mat! I den här boken kan du nu ta del av hela härligheten - Sveriges bästa recept under de senaste sex åren.

Matkulturen i Sverige har höjts enormt under de senaste decennierna. Det märks inte minst på de recept läsarna skickar in till Allt om Mat! Här kan du ta del av hela härligheten – Sveriges bästa recept under de senaste sex åren.

En av de mest populära avdelningarna i tidningen Allt om Mat är ”Mitt bästa recept”. Läsarna skriver ner sitt favorit-recept och skickar det till tidningen där det sedan publiceras med en vacker bild på maträtten, kakan eller brödet. Att få med sitt favoritrecept i Sveriges största mattidning är något många tycker är roligt och det kommer in flera brev i veckan med läsarnas egna recept.
Vi har nu samanställt de allra mest populära recepten från ”Mitt bästa recept” i en bok, en bok som inte skulle ha kommit till om det inte vore för Allt om Mats trogna och duktiga läsare.
Boken är indelad i olika kapitel, smårätter, kött, fisk, bakat mm, för att du lättare ska kunna hitta det du söker och är sugen på att laga. Detta visar också att bredden på de recept som läsarna skickar in till tidningen är stor. Här finns allt från små, snabba rätter till mer tidskrävande mat, enkla vardagsrätter till mer avancerade festrätter, matbrödslimpor till läckra tårtor. Upphovsmannen eller -kvinnan finns alltid presenterade med bild och en liten kort text där de berättar något specifikt om sitt recept.
”Mitt bästa recept” har funnits i tidningen Allt om Mat ända sedan den startade 1970 och det har tidigare givits ut en samanställd bok med recept. I denna bok är recepten hämtade från
tidningar utkomna 1999–2005.
Alla recept är provade i Allt om Mat:s provkök för att vi ska vara riktigt säkra på att maten blir så god som recept makaren vill. Det är lätt när man står i sitt hemmakök att man smakar av ”på en höft” så därför är det viktigt



















att recepten provlagas så att alla mått, tider och temperaturer stämmer. Alla ska få lika god mat på sitt bord som ursprungskocken fått.

Utgivningsdatum: 20060929
9789151848440

Bok: 7889

Anmäl textfel

Utgivning

Köp hem fem

av Allt om mat
De flesta av oss har max tio rätter som vi lagar om och om igen. ...

Fredagsgourmet

av Allt om mat
Efter fyra succéböcker om fredagsgourmet - och en sammanställning...
Klotband, Finns i lager, 271 kr

Nyskördat : recept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker

av Allt om mat
Vi vill njuta av egen­odlat. Allt fler vill veta varifrån råvaror...
Inbunden, Finns i lager, 298 kr

Allt om Mat & Vin

av Allt om mat
Den stora önskeboken för alla mat- och vinintresserade. Allt om M...

Ljuva sommartid

av Allt om mat
Fånga drömmen om sommaren! Ljusa kvällar, ljumma nätter, mat och ...

Sött!

av Allt om mat
Av alla smaker frestar den söta allra mest: ljuvligast och samtid...

Grillboken

av Allt om mat
Dofterna från grillen är en lika stor del av den svenska sommaren...

Julkokboken

av Allt om mat
För dig som vill fira en traditionell jul med alla goda inslag är...

Det bästa ur fredagsgourmet

av Allt om mat
Den del av tidningen Allt om Mat som under rubriken Fredagsgourme...

Husmanskost

av Allt om mat
Det råder en renässans för den enkla och rustika maten. På toppre...

Baka bröd : med Allt om Mat

av Allt om mat
I den här boken finns de bästa brödrecepten ur Allt om Mat. Boken...

Sommarfester : ur Allt om Mat

av Allt om mat
Sommarfester ger inspiration till säsongens alla partyn, festliga...

Fredagsgourmet : ur Allt om mat

av Allt om mat
Alltid lika efterlängtad. Alltid lika lockande. Alltid lika lätti...

Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat

av Allt om mat
Gott & lätt innehåller över 100 recept på läckra måltider som int...

Vinguide 2008

av Allt om mat
Vinguide 2008 är en heltäckande köpguide med betyg på samtliga vi...

Köp hem 5 : laga god vardagsmat med bara 5 ingredienser : ur Allt om mat

av Allt om mat
God mat utan krångel - och med bara fem råvaror att handla hem. D...

Allt om Mat. Vinguide 2007 : Betyg på 1463 viner

av Allt om mat
Vinguide 2007 är en heltäckande köpguide till med betyg på samtli...

Grilla med Allt om Mat

av Allt om mat
Samla vännerna, tänd grillen och servera vinet, det är grilldags ...

Fisk och skaldjur : till vardags och fest från Allt om Mat

av Allt om mat
Fisk och skaldjur är alltid rätt. En samling av de bästa fisk- oc...

Slutet gott

av Allt om mat
En god middag kräver en god avslutning - må det sedan vara en läc...

Mitt bästa recept : ur Allt om Mat

av Allt om mat
En av de mest populära avdelningarna i tidningen Allt om Mat är "...

Allt om Mat : stora kokboken

av Allt om mat
Denna inspirerande grundkokbok är den enda kokbok en modern matla...

Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt om Mat

av Allt om mat
Fredagsgourmet är vid det är laget lika mycket en klassisk avdeln...

Vardagsfavoriter : ur Allt om Mat

av Allt om mat
Vem har inte irrat kring i matbutiken på jakt efter inspiration? ...

Fester & bufféer : ur Allt om mat

av Allt om mat
Drömmer du om sommarfester under bar himmel? Planerar du ett bröl...

Bakat : ur Allt om Mat

av Allt om mat
I Bakat har vi samlat de bästa recepten på goda och läckra tårtor...

Fisk & skaldjur : till vardags och fest från Allt om mat

av Allt om mat
Fisk och skaldjur kan vara festmat likaväl som vardagsmat, och id...

Gott & grönt : gröna läckerheter från Allt om Mat

av Allt om mat
Grön mat är god mat! Det är budskapet i denna vackra kokbok från ...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster

Kan vi lära av historien?

Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022 av Wilhelm Agrell

Berättelse om en hjälte

Recension: Hand i hand med barnen till Treblinka : Berättelsen om Janusz Korczak av Margit Silberstein

Starka kvinnor i en levande forntid

Recension: Tors vrede av Elvira Birgitta Holm

Lättläst och lugnande om AI

Recension: Maskiner som tänker av Inga Strümke

Storartat om kärlek som varar

Recension: Sniglar och snö av Agneta Pleijel

Varför måste Dagerman dö?

Recension: Himlen nära. Stig Dagerman och Anita Björk : En bok om konstnärskap, livskamp och kärlek av Lo Dagerman

Tredje boken om Betty gör mig besviken

Recension: Käraste vänner av Katarina Widholm

Pricksäker satir över kulturlivet

Recension: Vi är inte här för att ha roligt av Nina Lykke

Trovärdigt om vikingarnas handelsresor

Recension: Miklagård av Agneta Arnesson Westerdahl
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.3.4