Glansholms Bokhandel & Antikvariat 
BBQ : Glödande gott från grillen - Inbunden
Finns i lager, 100 kr
 Information från förlaget 

BBQ : Glödande gott från grillen

Av Cecilia Vikbladh

Bok-
presentation:
BBQ : Glödande gott från grillen
Författar-
presentation:
Cecilia Vikbladh
Inbunden
Finns i lager, 100 kr

Det här är ingen vanlig grillkokbok. Med impulser från både Asien, Mellanöstern och Sydeuropa blåser matkonstnären Cecilia Vikbladh nytt liv i det traditionella och resultatet är allt annat än konventionellt.

Det här är ingen vanlig grillkokbok. Med impulser från både Asien, Mellanöstern och Sydeuropa blåser matkonstnären Cecilia Vikbladh nytt liv i det traditionella och resultatet är allt annat än konventionellt. Har du någon gång provat Campari- och apelsinmarinerad anka? Gör det! Här hittar både grillexperten och nybörjaren inspiration till nya smakupplevelser. Läckra smårätter som parmalindad chèvre, samsas med mustiga franska hamburgare, läckerheter från hav och sjö så som Sechuanscampi och forell fylld med lime och dill.

För oss nordbor vilar det något högtidligt över årets första grillning. Och även om det finns entusiaster som fortsätter att grilla, trots minusgrader och snöglopp, står de flesta grillkokböcker oanvända under den kalla delen av året. Helt i onödan, tycker Cecilia Vikbladh och har därför konstruerat recepten så att du kan laga dem inomhus på en vanlig spis. Sommaren är kort!

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Kakao Förlag
Lagerstatus: Definitivt slut

Det här är ingen vanlig grillkokbok. Med impulser från både Asien, Mellanöstern och Sydeuropa blåser matkonstnären Cecilia Vikbladh nytt liv i det traditionella och resultatet är allt annat än konventionellt.

Det här är ingen vanlig grillkokbok. Med impulser från både Asien, Mellanöstern och Sydeuropa blåser matkonstnären Cecilia Vikbladh nytt liv i det traditionella och resultatet är allt annat än konventionellt. Har du någon gång provat Campari- och apelsinmarinerad anka? Gör det! Här hittar både grillexperten och nybörjaren inspiration till nya smakupplevelser. Läckra smårätter som parmalindad chèvre, samsas med mustiga franska hamburgare, läckerheter från hav och sjö så som Sechuanscampi och forell fylld med lime och dill.

För oss nordbor vilar det något högtidligt över årets första grillning. Och även om det finns entusiaster som fortsätter att grilla, trots minusgrader och snöglopp, står de flesta grillkokböcker oanvända under den kalla delen av året. Helt i onödan, tycker Cecilia Vikbladh och har därför konstruerat recepten så att du kan laga dem inomhus på en vanlig spis. Sommaren är kort

Utgivningsdatum: 20050401
9789197456180

Inbunden
Förlag: Kakao Förlag
Lagerstatus: Finns i lager

Det här är ingen vanlig grillkokbok. Med impulser från både Asien, Mellanöstern och Sydeuropa blåser matkonstnären Cecilia Vikbladh nytt liv i det traditionella och resultatet är allt annat än konventionellt. Har du någon gång provat Campari- och apelsinmarinerad anka? Gör det! Här hittar både grillexperten och nybörjaren inspiration till spännande smakupplevelser. Goda smårätter som parmalindad chèvre, samsas med mustiga franska hamburgare och läckerheter från hav och sjö. Vad sägs om forell fylld med lime och dill?

För oss nordbor vilar det något högtidligt över årets första grillning. Och även om det finns entusiaster som fortsätter att grilla, trots minusgrader och snöglopp, står de flesta grillkokböcker oanvända under den kalla delen av året. Helt i onödan, tycker Cecilia Vikbladh och har därför utformat recepten så att du kan laga dem inomhus på en vanlig spis. Sommaren är kort

Utgivningsdatum: 20120312
9789185861545

Bok: 172712

Anmäl textfel

Utgivning

Våga vara veggivore

av Cecilia Vikbladh
Inbunden, Finns i lager, 278 kr

Snaps : brännvinskryddningar & matrecept

av Cecilia Vikbladh
Krydda ditt eget brännvin! Malört, pors och johannesört är tradit...
Inbunden, Finns i lager, 118 kr

Sju sorters sommarkakor

av Cecilia Vikbladh
Sommaren är som gjord för att sitta i bersån eller på stranden oc...

BBQ : Glödande gott från grillen

av Cecilia Vikbladh
Det här är ingen vanlig grillkokbok. Med impulser från både Asien...
Inbunden, Finns i lager, 100 kr

Medelhavsmat för svenska kastruller

av Cecilia Vikbladh
Olivolja, vitlök och färsk basilika Vi är många som har tagit Med...

Sju sorters julkakor

av Cecilia Vikbladh
I Sju sorters julkakor bakar Cecilia Vikbladh både alla de klassi...

Utgivning - andra språk

Snaps : swedish aquavit flavourings and selected food recipes (eng)

av Cecilia Vikbladh
Discover the firey, flavourful world of Swedish snaps and be insp...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

Bläddervänligt om världens hästraser

Recension: Fakta om hästar och ponnyer : Lär dig allt om världens hästraser av Kritika Gupta

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster

Kan vi lära av historien?

Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022 av Wilhelm Agrell

Berättelse om en hjälte

Recension: Hand i hand med barnen till Treblinka : Berättelsen om Janusz Korczak av Margit Silberstein

Starka kvinnor i en levande forntid

Recension: Tors vrede av Elvira Birgitta Holm

Lättläst och lugnande om AI

Recension: Maskiner som tänker av Inga Strümke

Storartat om kärlek som varar

Recension: Sniglar och snö av Agneta Pleijel

Varför måste Dagerman dö?

Recension: Himlen nära. Stig Dagerman och Anita Björk : En bok om konstnärskap, livskamp och kärlek av Lo Dagerman

Tredje boken om Betty gör mig besviken

Recension: Käraste vänner av Katarina Widholm

Pricksäker satir över kulturlivet

Recension: Vi är inte här för att ha roligt av Nina Lykke
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.4.2