Söker du efter "Medelhavsmat för svenska kastruller" av Cecilia Vikbladh? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Medelhavsmat för svenska kastruller
Av Cecilia Vikbladh
Bok- presentation: |
Medelhavsmat för svenska kastruller |
Författar- presentation: |
Cecilia Vikbladh |
Utgåvor
Olivolja, vitlök och färsk basilika Vi är många som har tagit Medelhavsmatens dofter och smaker till vårt hjärta! I den här boken hittar du ljuvliga pastarätter, klassiker som moussaka och lasagne men också halloumisallad, salta cantucciskorpor och marockansk lammburgare med harissa. Råvarorna kunde ha kommit från basarerna i Marrakech eller från dignande saluhallar i Italien och Spanien, men bor man i Sverige så gör man. Därför har recepten i den här boken anpassats till svenska kök och vi lovar att du kan handla de flesta av råvarorna i en vanlig svensk matbutik. Så låt ditt kök fyllas av den mustiga doften av nordafrikansk chermoula eller en underbar provencalsk ratatouille!
Matkonstnären Cecilia Vikbladh har bott och arbetat i flera av länderna kring Medelhavet. Den här boken innehåller hennes egna recept på lokala specialiteter från regionens alla hörn.
Nu kommer den äntligen i nytryck!
I Medelhavsmat för svenska kastruller har matkonstnären Cecilia Vikbladh förädlat recepten på spännande lokala specialiteter i regionens alla hörn. Medelhavsländernas rika matkulturer verkar passa oss svenskar och efterhand som vi blir allt mer beresta ökar vår nyfikenhet på regioner bortom de klassiska europeiska turistmålen. Och vare sig du vill låta dina gäster njuta smaker från Siciliens sydkust eller Golanhöjderna, lovar vi att du kan handla de flesta av råvarorna i en vanlig svensk matbutik.
Bok: 159522
Anmäl textfel