Söker du efter "Bonniers kokbok" av Anna Bergenström? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Bonniers kokbok
Av Anna Bergenström, Berit Paulsson, Elisabeth Johansson, Fredrik Klein, Gert Klötzke, Jens Linder, Maud Onnermark, Peter Lindgren
Bok- presentation: |
Bonniers kokbok |
Författar- presentation: |
Anna Bergenström |
Sveriges största grundkokbok!
I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller cirka 1750 recept, varav nära 250 är nya, och har ett hundratal nya inspirerande bilder.
Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt. För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med lättlagat, vegetariskt, årstidsmat med säsongens råvaror och svenska klassiker.
Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.
Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.
De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är:
Anna Bergenström
Monica Eisenman
Lisa Eisenman Frisk
Fredrik Eriksson
Jan Hedh
Birgit Hemberg
Elisabeth Johansson
Stefan Karlsson
Fredrik Klein
Örjan Klein
Gert Klötzke
Håkan Larsson
Jens Linder
Peter Lindgren
Michell Olausson
Maud Onnemark
Berit Paulsson
Utgåvor
I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap. 672 sidor matglädje uppdelade i 18 kapitel med cirka 1750 recept och många inspirerande matbilder.
Här finns hjälpen både till att laga vardagsmat och till att ordna fest efter säsongens råvaror. En grundkokbok fylld med moderna rotfruktsrecept, klassiker som dillkött och kalops, proffsiga surdegsbröd, smarta brunchrecept, goda efterrätter och mycket mer. Naturligtvis innehåller boken också en mängd fakta om tillagningstider, förvaring och hantering av råvaror.
Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från Allt om Mat har provlagat alla recept.
Bok: 231464
Anmäl textfel