Söker du efter "Kärlek, oliver och timjan : mat för välbefinnande" av Anna Bergenström? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
LitteraturMagazinets recension
av
Kärlek, oliver och timjan, Anna Bergenström
Om att äta nyttigt genom vacker och god mat



Bok- presentation: |
Kärlek, oliver och timjan : mat för välbefinnande |
Författar- presentation: |
Anna Bergenström |
Utg.år: | 2001 |
![]() |
Kärlek, oliver och timjan : mat för välbefinnande
Kokbok med fokus på mat som är lite smalare, bättre för orken och som ger mer ork till den som äter den.
Även om vikten av närodlat och ekologiskt.
Innehåller ca 300 recept från olika delar av världen, anpassade från allt till festmat, picknick och bakning.
Kärlek, oliver och timjan : mat för välbefinnande
Av Anna Bergenström, Fanny Bergenström

Bok- presentation: |
Kärlek, oliver och timjan : mat för välbefinnande |
Författar- presentation: |
Anna Bergenström |
Utg.år: | 2001 |
![]() |
Kärlek, oliver och timjan är en inspirerande kokbok som handlar om att äta smalare och lite bättre, om att komma i balans och få mycket mer ork.
Kärlek står för omtanke och matglädje. Att visa mer respekt för oss själva, för djur och natur. Att oftare välja grönsaker som odlats i harmoni med naturen, att äta mer fisk och mycket mer färsk frukt.
Oliver står för det fina medelhavsköket med den välgörande olivoljan och dofter av rosmarin och solmogna tomater.
Timjan, som är en av de kryddor vi använt i hundratals år, står för det svenska och för våra traditioner i Skandinavien. I boken finns dessutom några recept från Sydamerika och inte minst många idéer från Asien, där man verkligen kan konsten att laga spännande, vacker och hälsosam mat.
Här finns också idéer till fest, lite om kött men mer om fisk, härliga vegetariska rätter, förslag till mat att ta med på picknick, nya brödrecept ooch många läckra desserter.
Kärlek, oliver och timjan är gjord av Anna Bergenström och Fanny Bergenström. Boken innehåller drygt 300 nya recept och 240 underbara färgbilder.
Utgåvor
Nu i lågprisutgåva!
En bok att älska och att ge till någon man tycker om. Ann Katrin Ljung, GöteborgsPosten
Det är en bok som utan pekpinnar handlar om att äta lite bättre och laga nyttigare bara för att det är gott. Maud Onnermark, Allt om Mat
Vacker, aptitretande bok med fräsch mat från hela världen. Jon Hansson, Aftonbladet
Hon vrider sin kokkonst mot det mer hälsosamma utan att kompromissa med skönhet och smak. Jens Linder, Dagens Nyheter
Kärlek, oliver och timjan är en inspirerande kokbok som visar att det inte behöver vara svårt att hitta en bra balans i det man äter och samtidigt kunna laga mat som känns riktigt spännande. De drygt 300 recepten har sitt ursprung i olika världsdelar och illustreras med 240 underbara färgbilder.
Nu i mjukband
Mat för harmoni och hälsa
Kärlek, oliver och timjan är en inspirerande kokbok som handlar om att äta smalare och lite bättre, komma i balans och få mycket mera ork.
KÄRLEK står för omtanke och matglädje. Att visa mer respekt för oss själva, för djur och natur. Att oftare välja grönsaker som odlats i harmoni med naturen, att äta mer fisk och mycket mer färsk frukt.
OLIVER står för det fina medelhavsköket med den välgörande olivoljan och dofter av rosmarin och solmogna tomater.
TIMJAN som är en av de kryddor vi använt i hundratals år står för det svenska och för våra traditioner i Skandinavien. Men det finns också några recept från Sydamerika och många idéer från Asien, där man verkligen kan konsten att laga spännande, vacker och hälsosam mat.
Här finns också idéer till fest, lite om kött men mer om att äta fisk, härliga vegetariska rätter, förslag till mat att ta med på picknick, nya brödrecept och många läckra desserter. Kärlek, oliver och timjan med mat från flera världsdelar innehåller drygt 300 nya recept och 240 underbara färgbilder.
MAT FÖR HARMONI OCH HÄLSA
Kärlek, oliver och timjan är en inspirerande kokbok som handlar om att äta smalare och lite bättre, komma i balans och få mycket mera ork.
KÄRLEK står för omtanke och matglädje. Att visa mer respekt för oss själva, för djur och natur. Att oftare välja grönsaker som odlats i harmoni med naturen, att äta mer fisk och mycket mer färsk frukt.
OLIVER står för det fina medelhavsköket med den välgörande olivoljan och dofter av rosmarin och solmogna tomater.
TIMJAN som är en av de kryddor vi använt i hundratals år står för det svenska och för våra traditioner i Skandinavien. Men det finns också några recept från Sydamerika och många idéer från Asien, där man verkligen kan konsten att laga spännande, vacker och hälsosam mat.
Här finns också idéer till fest, lite om kött men mer om att äta fisk, härliga vegetariska rätter, förslag till mat att ta med på picknick, nya brödrecept och många läckra desserter.
Kärlek, oliver och timjan med mat från flera världsdelar innehåller drygt 300 nya recept och 240 underbara färgbilder.
Kärlek, oliver och timjan är en inspirerande kokbok som handlar om att äta smalare och lite bättre, om att komma i balans och få mycket mer ork.
Kärlek står för omtanke och matglädje. Att visa mer respekt för oss själva, för djur och natur. Att oftare välja grönsaker som odlats i harmoni med naturen, att äta mer fisk och mycket mer färsk frukt.
Oliver står för det fina medelhavsköket med den välgörande olivoljan och dofter av rosmarin och solmogna tomater.
Timjan, som är en av de kryddor vi använt i hundratals år, står för det svenska och för våra traditioner i Skandinavien. I boken finns dessutom några recept från Sydamerika och inte minst många idéer från Asien, där man verkligen kan konsten att laga spännande, vacker och hälsosam mat.
Här finns också idéer till fest, lite om kött men mer om fisk, härliga vegetariska rätter, förslag till mat att ta med på picknick, nya brödrecept ooch många läckra desserter.
Kärlek, oliver och timjan är gjord av Anna Bergenström och Fanny Bergenström. Boken innehåller drygt 300 nya recept och 240 underbara färgbilder.
Bok: 12463
Anmäl textfel
Utgivning

Det goda enkla : maten vi vill laga och äta
av Anna Bergenström
Bonniers kokbok
av Anna Bergenström
Sött sweet dulce : desserter från när och fjärran
av Anna Bergenström
Under Valnötsträdet : goda idéer från vårt kök
av Anna Bergenström
Annas svenska kök
av Anna Bergenström
Annas pajer
av Anna Bergenström
Vinterns goda ting : maten, julen, blommorna
av Anna Bergenström
Annas kakbok
av Anna Bergenström
Vinterns goda ting
av Anna Bergenström
Annas örtagård : om glädjen att odla och använda kryddor
av Anna Bergenström
Nya Annas mat
av Anna Bergenström
Kärlek, oliver och timjan : mat för välbefinnande
av Anna Bergenström
Annas medelhavsmat
av Anna BergenströmSök bok/författare/artikel
Aktuella recensioner

Nu framträder de ömmaste orden
Recension: Förbindelsen : Marie-Antoinette och Axel von Fersen av Kristina Ekero Eriksson
Bläddervänligt om världens hästraser
Recension: Fakta om hästar och ponnyer : Lär dig allt om världens hästraser av Kritika Gupta
Zelenskyj och den ryska propagandan
Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster
Kan vi lära av historien?
Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022 av Wilhelm Agrell