Jens Linder
För alla dem som dyrkar månaden december så finns nu en enkel, smidig lösning på allt bestyr"
För alla dem som dyrkar månaden december så finns nu en enkel, smidig lösning på allt bestyr – Jens Linder och Johanna Westmans ”December – Från adventsmys till nyårspartaj”.
Vissa har julen som favorithögtid, alla kategorier, och vill ha jul i alla dess former. Gärna ordentligt och planerat hela vägen från slutet av november fram tills de första skälvande dagarna i januari. Om man tän...
LitteraturMagazinets recensent:
Emma Kreü
Skäm bort familjen, lär känna grannarna, höj romantikfaktorn, umgås med en kompis ... Det finns många bra anledningar att ställa till med fest. Framförallt gör en njutning mitt i veckan...
Vardagsfest : njutning hela veckan - Inbunden
Finns i lager,
187 kr
|
|
Få svenska restauranger har ett sådant renommé som Operakällaren. Med sitt internationella haute cuisine, sina utmärkelser i Guide Michelin och White Guide samt titeln kunglig hovlevera...
Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg Stockholm - Inbunden
Finns i lager,
542 kr
|
|
Långkok finns tillgänglig i nytugåva (2013)Spadet sjuder försiktigt. Undan för undan bryter värmen ner köttets motspänstighet och smakerna mognar. Efter ett par timmar i den heta vätska...
Långkok - Häftad
Finns i lager,
151 kr
|
|
Kökshjältar : bästa hjälpen i förskoleköket - Inbunden
Finns i lager,
313 kr
|
|
Svenska Måltidsakademien har nu utsett årets bästa måltidslitteratur. Vinnaren alla kategorier blev "Fäviken" av kocken Magnus Nilsson (bilden) som driver restaurang Fäviken i Järpen utanför Åre. Folkets röst gick till boken "Mannerströms fisk" av Leif Mannerström.
Sverige är ett av de länder där det ges ut flest kokböcker per invånare och det berömda påståendet att det ges ut en kokbok om dagen i Sverige ligger nog fortfarande ganska nära sanningen. I årets katalog över tävlingsbidrag fanns 312 titlar.
Läs mer ...
Anmäl textfel
Dölj Anmäl textfel
Utgivning
av
Jens Linder
I Semester hittar du maten, lekarna och sommarens pysselprojekt. ...
av
Jens Linder
Johanna och Jens förbereder inför den alldeles för korta julmånaden december med glittrigt pynt, sötsaker och riktigt god julmat. Med allt mysigt som julen innehåller, glöggmingel, uppesittarkväller och julbord.
av
Jens Linder
Sätt ett glas bubbel i handen på gästerna när de kommer, därtill ...
av
Jens Linder
Få svenska restauranger har ett sådant renommé som Operakällaren....
av
Jens Linder
I en tid då de småskaliga och omsorgsfulla producenterna blir all...
av
Jens Linder
Det är kul att laga mat tillsammans, särskilt på helgen, när man ...
av
Jens Linder
Ibland fick vi barn viktiga uppdrag av mormor. Att hämta en flask...
av
Jens Linder
Det glömda köket är en bok om förvandlingar - om oxstek som blir ...
av
Jens Linder
Ordet svamplycka är det första man tänker på när Pelle Holmberg, ...
av
Jens Linder
Skäm bort familjen, lär känna grannarna, höj romantikfaktorn, umg...
av
Jens Linder
Långkok finns tillgänglig i nytugåva (2013)Spadet sjuder försikti...
Aktuella recensioner
Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina
av Simon Shuster
Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022
av Wilhelm Agrell
Recension: Hand i hand med barnen till Treblinka : Berättelsen om Janusz Korczak
av Margit Silberstein
Recension: Tors vrede
av Elvira Birgitta Holm
Recension: Maskiner som tänker
av Inga Strümke
Recension: Sniglar och snö
av Agneta Pleijel
Recension: Himlen nära. Stig Dagerman och Anita Björk : En bok om konstnärskap, livskamp och kärlek
av Lo Dagerman
Recension: Käraste vänner
av Katarina Widholm
Recension: Vi är inte här för att ha roligt
av Nina Lykke
Recension: Miklagård
av Agneta Arnesson Westerdahl
|
|