Glansholms Bokhandel & Antikvariat 

Söker du efter "Nytt fikabröd : baka gott utan gluten" av Jessica Frej? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

 Information från förlaget 

Nytt fikabröd : baka gott utan gluten

Av Jessica Frej, Maria Blohm

Bok-
presentation:
Nytt fikabröd : baka gott utan gluten
Författar-
presentation:
Jessica Frej

Det blir godare när Maria Blohm och Jessica Frej bakar utan gluten. I alla fall enligt de översvallande positiva reaktioner som vällde in från press, bloggare och hemmabagare förra året i samband med att deras första gemensamma bok, Nytt bröd, kom ut. Saftigt! Smakrikt! Håller länge! Godast! var reaktioner som ofta återkom. Aldrig tidigare har en bakbok om glutenfritt klättrat så högt på bestsellerlistorna!

Nu är de aktuella igen med en lika minutiöst genomarbetad och innovativ bakbok om det som sätter guldkant på tillvaron: fikabrödet. Även denna gång med helt nypåhittade recept utan mjölmixer. Istället använder de till exempel majsmjöl, bovete, potatismjöl, havre och mandelmjöl. Som man hittar i helt vanliga matbutiker.

Det är lättare att bjuda på kalas när allt på fikabordet är glutenfritt! Som saffransbröd, prinsessbakelser, hallongrottor, krämbullar, banoffee pies, havrekakor, sockerkakor, schackrutor och munkar...

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Ica Bokförlag
Lagerstatus: Spärrad

Det blir godare när Maria Blohm och Jessica Frej bakar utan gluten. I alla fall enligt de översvallande positiva reaktioner som vällde in från press, bloggare och hemmabagare förra året i samband med att deras första gemensamma bok, Nytt bröd, kom ut. Saftigt! Smakrikt! Håller länge! Godast! var reaktioner som ofta återkom. Aldrig tidigare har en bakbok om glutenfritt klättrat så högt på bestsellerlistorna!

Nu är de aktuella igen med en lika minutiöst genomarbetad och innovativ bakbok om det som sätter guldkant på tillvaron: fikabrödet. Även denna gång med helt nypåhittade recept utan mjölmixer. Istället använder de till exempel majsmjöl, bovete, potatismjöl, havre och mandelmjöl. Som man hittar i helt vanliga matbutiker.

Det är lättare att bjuda på kalas när allt på fikabordet är glutenfritt! Som saffransbröd, prinsessbakelser, hallongrottor, krämbullar, banoffee pies, havrekakor, sockerkakor, schackrutor och munkar...

"Jessica Frej och Maria Blom har gjort det igen! Provlagat sig fram till en ny fantastisk kokbok"

Tasteline

Utgivningsdatum: 20140807
9789153439950

Bok: 233629

Anmäl textfel

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

Bläddervänligt om världens hästraser

Recension: Fakta om hästar och ponnyer : Lär dig allt om världens hästraser av Kritika Gupta

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster

Kan vi lära av historien?

Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022 av Wilhelm Agrell

Berättelse om en hjälte

Recension: Hand i hand med barnen till Treblinka : Berättelsen om Janusz Korczak av Margit Silberstein

Starka kvinnor i en levande forntid

Recension: Tors vrede av Elvira Birgitta Holm

Lättläst och lugnande om AI

Recension: Maskiner som tänker av Inga Strümke

Storartat om kärlek som varar

Recension: Sniglar och snö av Agneta Pleijel

Varför måste Dagerman dö?

Recension: Himlen nära. Stig Dagerman och Anita Björk : En bok om konstnärskap, livskamp och kärlek av Lo Dagerman

Tredje boken om Betty gör mig besviken

Recension: Käraste vänner av Katarina Widholm

Pricksäker satir över kulturlivet

Recension: Vi är inte här för att ha roligt av Nina Lykke
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.4.2