Nytt bröd : baka gott utan gluten - Inbunden
Finns i lager,
269 kr
|
Nytt bröd : baka gott utan gluten
Av Jessica Frej, Maria Blohm
Bok- presentation: |
Nytt bröd : baka gott utan gluten |
Författar- presentation: |
Jessica Frej |
Inbunden
Finns i lager,
269 kr
|
Redaktör: | Carin Brosten |
Fotograf: | Martin Arthur Jensen |
Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer.
Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt.
Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!
Utgåvor
Bok: 207804
Två böcker om glutenfri bakning
Nya böcker sopar banan med glutenfri bakning
Matlitteratur
Ny bakbok lovar godare glutenfritt bröd
Anmäl textfel