Söker du efter "Baka nytt - gott bröd utan gluten" av Jessica Frej? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Baka nytt - gott bröd utan gluten
Av Jessica Frej, Maria Blohm
Bok- presentation: |
Baka nytt - gott bröd utan gluten |
Författar- presentation: |
Jessica Frej |
Uppföljaren till storsäljande Nytt bröd
Aldrig förr har det varit så enkelt och så gott att äta glutenfritt bröd! I Baka nytt delar Maria Blohm och Jessica Frej med sig av de allra senaste teknikerna och ingredienserna som gör det glutenfria brödet så saftigt och luftigt att det är omöjligt att skilja från ett traditionellt bakat bröd. Och precis som i tidigare böcker använder de sig enbart av rena råvaror som t ex potatismjöl, rismjöl och majsmjöl.
Det främsta skälet att följa deras recept behöver dock inte vara att man är glutenallergiker. Bröden smakar helt enkelt som riktigt gott bröd ska smaka!
Författarna har tidigare utkommit med Nytt bröd (2013), Nytt fikabröd (2014) och Laga nytt (2015).
Sagt om Nytt fikabröd:
Jessica Frej och Maria Blom har gjort det igen! Provlagat sig fram till en ny fantastisk kokbok enbart innehållandes glutenfria recept.() Resultatet är helt lysande! Tasteline.se
Utgåvor
Bok: 252016
Anmäl textfel