Lena Söderström
Det här är framför allt en tillbehörsbok men jag gillar kombinationen av recept i början som mer liknar menyförslag"
Den här boken behövs i Sverige idag av två anledningar; vi äter hamburgare på snabbmatställen och vi äter samma tacos varje fredagsmys. Så fundamentalt fel alltså! Hamburgare ska lagas hemma och tacos ska varieras.
Om man läser Lena Söderströms bok "Hamburgare och texmex" kan man få en smärre aha-upplevelse. Hur många salsor finns det i världen egentligen? Man inser hur enkelt det är att varier...
LitteraturMagazinets recensent:
Erika Wallman
Sött! : desserter, bakverk och godis - Inbunden
Finns i lager,
212 kr
|
|
Inget slår smaken av nygräddad pizza. Inte minst om man är sin egen pizzabagare. Med nya, fräscha tillbehör istället för den traditionella svenska pizzasalladen får man dessutom en målt...
Pizza : grädda, grilla, njut - Inbunden
Finns i lager,
217 kr
|
|
Julgodis : kolor, praliner, tryfflar, fudge & annat himmelskt gott - Inbunden
Finns i lager,
217 kr
|
|
Svenska Måltidsakademien har nu utsett årets bästa måltidslitteratur. Vinnaren alla kategorier blev "Fäviken" av kocken Magnus Nilsson (bilden) som driver restaurang Fäviken i Järpen utanför Åre. Folkets röst gick till boken "Mannerströms fisk" av Leif Mannerström.
Sverige är ett av de länder där det ges ut flest kokböcker per invånare och det berömda påståendet att det ges ut en kokbok om dagen i Sverige ligger nog fortfarande ganska nära sanningen. I årets katalog över tävlingsbidrag fanns 312 titlar.
Läs mer ...
Anmäl textfel
Dölj Anmäl textfel
Utgivning
av
Lena Söderström
Inget slår smaken av nygräddad pizza. Inte minst om man är sin eg...
av
Lena Söderström
Saftiga hamburgare, kryddiga tacos, heta wraps - junkfood har tag...
av
Lena Söderström
Lena Söderström har lagt sig vinn om att göra en bok med pajer so...
av
Lena Söderström
Om 2010 var surdegens år, är 2011 korvens. Det folkkära halvfabri...
av
Lena Söderström
I FREDAGSGOTT UTAN STRESS finns många recept på lättlagad och god...
av
Lena Söderström
Glöm krångliga recept och tidskrävande rätter - välj bland allt d...
av
Lena Söderström
När helgen kommer får vi tillfälle att laga mat utan tidspress oc...
av
Lena Söderström
Alla älskar pasta! Suverän till vardags och oslagbar vid festliga...
av
Lena Söderström
Lena Söderströms recept gör det lätt att lyckas med fisk och skal...
av
Lena Söderström
Visst är det bekvämt med mat som kan lagas allt-i-ett! Det kan va...
av
Lena Söderström
När vi planerar en middagsbjudning utgår vi ofta från en paradrät...
av
Lena Söderström
Turbosnabba rätter, fattigmanspasta och lyxig helgmiddag. Här sam...
av
Lena Söderström
Ett bord med många små rätter tilltalar både öga och smaklökar!Vi...
av
Lena Söderström
Hembakad paj med sprött pajskal och saftig fyllning smakar gott b...
Aktuella recensioner
Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina
av Simon Shuster
Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022
av Wilhelm Agrell
Recension: Hand i hand med barnen till Treblinka : Berättelsen om Janusz Korczak
av Margit Silberstein
Recension: Tors vrede
av Elvira Birgitta Holm
Recension: Maskiner som tänker
av Inga Strümke
Recension: Sniglar och snö
av Agneta Pleijel
Recension: Himlen nära. Stig Dagerman och Anita Björk : En bok om konstnärskap, livskamp och kärlek
av Lo Dagerman
Recension: Käraste vänner
av Katarina Widholm
Recension: Vi är inte här för att ha roligt
av Nina Lykke
Recension: Miklagård
av Agneta Arnesson Westerdahl
|
|