Söker du efter "Hamburgare och texmex" av Lena Söderström? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
LitteraturMagazinets recension av Hamburgare och texmex, Lena Söderström
Variera fredagsmyset - Hur många salsor finns det i världen?
Hamburgare och texmex
Av Lena Söderström
Bok- presentation: |
Hamburgare och texmex |
Författar- presentation: |
Lena Söderström |
Saftiga hamburgare, kryddiga tacos, heta wraps - junkfood har tagit klivet in på de trendiga restaurangerna. På barmenyer erbjuds lyxig texmex och varje trendig krog med självaktning har en hamburgare på menyn, lagad på det bästa köttet som köket har att erbjuda. Burgare, tacos och wraps är traditionell gatumat som man lätt kan lyfta till helt nya nivåer också i sitt eget kök. Det enkla tricket? Använd bra råvaror - så gör du snabbt och enkelt godare, fräschare junkfood hemma.
Till recepten i den här boken har Lena Söderström hämtat inspiration både från den klassiska amerikanska hamburgaren, och från det färgstarka texmexköket med rötter i Texas och på den amerikanska sydvästkusten på gränsen mellan USA och Mexiko. Där äter man ofta maten helt opretentiöst på plasttallrikar och utan bestick, men man snålar aldrig med smakerna eller på kvaliteten.
Här hittar man maffiga, saftiga burgare, kryddiga kött-, fisk-, kyckling- och vegotacos, wraps och quesadillas, heta och fruktiga salsor, kryddiga röror med färska örter, matiga bönröror med chili och massor av fräscht doftande mynta och koriander.
Utgåvor
Saftiga hamburgare, kryddiga tacos, heta wraps - junkfood har tagit klivet in på de trendiga restaurangerna. Traditionell gatumat som man lätt kan lyfta till helt nya nivåer också i sitt eget kök. Det enkla tricket? Använd bra råvaror - så gör du snabbt och enkelt godare, fräschare junkfood hemma.
Till recepten i den här boken har Lena Söderström hämtat inspiration både från den klassiska amerikanska hamburgaren, och från det färgstarka texmexköket med rötter på den amerikanska sydvästkusten på gränsen mellan USA och Mexiko.
Här hittar man maffiga, saftiga burgare, kryddiga kött-, fisk-, kyckling- och vegotacos, wraps och quesadillas, heta och fruktiga salsor, kryddiga röror med färska örter, matiga bönröror med chili och massor av fräscht doftande mynta och koriander.
Helt enkelt otroligt god mat, lika bra när vardagslyxen lockar som när det är dags för finmiddag eller färgstark, kryddig festbuffé.
Saftiga hamburgare, kryddiga tacos, heta wraps - junkfood har tagit klivet in på de trendiga restaurangerna. På barmenyer erbjuds lyxig texmex och varje trendig krog med självaktning har en hamburgare på menyn, lagad på det bästa köttet som köket har att erbjuda. Burgare, tacos och wraps är traditionell gatumat som man lätt kan lyfta till helt nya nivåer också i sitt eget kök. Det enkla tricket? Använd bra råvaror - så gör du snabbt och enkelt godare, fräschare junkfood hemma.
Till recepten i den här boken har Lena Söderström hämtat inspiration både från den klassiska amerikanska hamburgaren, och från det färgstarka texmexköket med rötter i Texas och på den amerikanska sydvästkusten på gränsen mellan USA och Mexiko. Där äter man ofta maten helt opretentiöst på plasttallrikar och utan bestick, men man snålar aldrig med smakerna eller på kvaliteten.
Här hittar man maffiga, saftiga burgare, kryddiga kött-, fisk-, kyckling- och vegotacos, wraps och quesadillas, heta och fruktiga salsor, kryddiga röror med färska örter, matiga bönröror med chili och massor av fräscht doftande mynta och koriander.
Bok: 208795
Svenska Måltidsakademiens prisutdelning
Magnus Nilsson skrev årets bästa kokbok
Anmäl textfel