Plura Jonsson
Pluras tredje bok. Äntligen, säger många, nu kommer kokboken!
Pluras mat helt enkelt. Från mamma Magdas husmanskost till internationell festmat och folkmat från 40 år på vägarna.
"Det ...
Pluras kokbok : Provence, Kungsholmen, Koster - Inbunden
Finns i lager,
183 kr
|
|
Pluras bästa : kärleken till maten - Halvklotband
Beställningsvara,
307 kr
|
|
Anmäl textfel
Dölj Anmäl textfel
Utgivning
av
Plura Jonsson
"Jag lagar julmat för mitt höga nöjes skull. Jag gör det för alla...
av
Plura Jonsson
I Grilla för kärlekens skull har artisten, författaren, levnadsk...
av
Plura Jonsson
Rocksångaren, författaren och tv-kocken Plura Jonsson behöver ing...
av
Plura Jonsson
"Det är hjärtat som är det viktiga i spansk matlagning, ja, i all...
av
Plura Jonsson
"När jag vintern 2007 blev uppmanad att skriva en blogg som en de...
av
Plura Jonsson
Pluras tredje bok. Äntligen, säger många, nu kommer kokboken!
Pl...
av
Plura Jonsson
"När jag vintern 2007 blev uppmanad att skriva en blogg som en de...
Aktuella recensioner
Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina
av Simon Shuster
Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022
av Wilhelm Agrell
Recension: Hand i hand med barnen till Treblinka : Berättelsen om Janusz Korczak
av Margit Silberstein
Recension: Tors vrede
av Elvira Birgitta Holm
Recension: Maskiner som tänker
av Inga Strümke
Recension: Sniglar och snö
av Agneta Pleijel
Recension: Himlen nära. Stig Dagerman och Anita Björk : En bok om konstnärskap, livskamp och kärlek
av Lo Dagerman
Recension: Käraste vänner
av Katarina Widholm
Recension: Vi är inte här för att ha roligt
av Nina Lykke
Recension: Miklagård
av Agneta Arnesson Westerdahl
|
|