Söker du efter "Grilla för kärlekens skull" av Plura Jonsson? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Grilla för kärlekens skull
Av Plura Jonsson
Bok- presentation: |
Grilla för kärlekens skull |
Författar- presentation: |
Plura Jonsson |
I Grilla för kärlekens skull har artisten, författaren, levnadskonstnären och tv-kocken Plura samlat sina bästa glödheta grillrecept. Här finns allt gott man kan tänka sig, och mer än det: drinkarna som man behöver när alla väntar på att maten ska bli klar.
"Alla grillar, på allt från små engångsgrillar till stora gasolgrillar på hjul som förser ett helt kompani med blodiga biffar och tillbehör. Jag har under årens lopp samlat på mig en del kunskap i ämnet, samt en hel del recept. Allt från grillspett med kycklinghjärtan, fantastiskt goda, jag lovar, för att inte tala om en tjock skiva hängmörad högrev som grillats till perfektion och efter att ha fått vila en stund skärs upp i rosa skivor framför gästerna. Innan vi serverar högreven har några förkokta bläckfiskarmar fått dansa på gallret, ringlats med chiliolja, beströtts med koriander och burits till bordet i triumf, allt medan vinflaskorna bugar djupt och salt- och pepparkvarnarna står i givakt.
För det är ju festligt att grilla och det smakar ju så gott, det är därför vi älskar detta sätt att laga mat."
Utgåvor
I Grilla för kärlekens skull har artisten, författaren, levnadskonstnären och tv-kocken Plura samlat sina bästa glödheta grillrecept. Här finns allt gott man kan tänka sig, och mer än det: drinkarna som man behöver när alla väntar på att maten ska bli klar.
"Alla grillar, på allt från små engångsgrillar till stora gasolgrillar på hjul som förser ett helt kompani med blodiga biffar och tillbehör. Jag har under årens lopp samlat på mig en del kunskap i ämnet, samt en hel del recept. Allt från grillspett med kycklinghjärtan, fantastiskt goda, jag lovar, för att inte tala om en tjock skiva hängmörad högrev som grillats till perfektion och efter att ha fått vila en stund skärs upp i rosa skivor framför gästerna. Innan vi serverar högreven har några förkokta bläckfiskarmar fått dansa på gallret, ringlats med chiliolja, beströtts med koriander och burits till bordet i triumf, allt medan vinflaskorna bugar djupt och salt- och pepparkvarnarna står i givakt.
För det är ju festligt att grilla och det smakar ju så gott, det är därför vi älskar detta sätt att laga mat."
Bok: 225907
Anmäl textfel