Söker du efter "The art of home cooking" av Leif Mannerström? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
The art of home cooking
Av Leif Mannerström
Bok- presentation: |
The art of home cooking |
Författar- presentation: |
Leif Mannerström |
Originaltitel: | Husmanskonst |
”Vi talar inte om pimpinett mat, utan rejält käk. Låt trendnissarna strimla fläskläggen till pastan!”
Leif Mannerström älskar husmanskost, och det speglas i hans senaste bok där han samlat sin breda kunskap och sina favoritrecept. Nu kommer den prisbelönade Husmanskonst i en engelsk utgåva!
Efter 50 år vid spisen återvänder den svenska gastronomins grand old man till rötterna och delar med sig av sin samlade kunskap om det han trots all berömmelse älskat och älskar mest av allt: svensk husmanskost!
Resultatet är ett inbjudande praktverk med det mesta man behöver veta om älskade rätter som ärtsoppa med fläsk, mormors, pappas och hans egna köttbullar, skomakarlåda, kroppkakor, får i kål, fläsklägg med rotmos… ja, alla välkända läckerheter man önska sig på ett traditionellt svenskt middagsbord.
Leif Mannerström delar generöst med sig av sitt stora kunnande när det gäller såväl råvaror som tillredning och traditioner.
Boken utkom i original hösten 2006 och vann ”Årets Svenska Måltidslitteratur 2006” i ”À la carte-kategorin” med motiveringen: ”Med sedvanlig självsäkerhet och pondus propagerar denne veterankock för vår husmanskost i en kokbok rik på färg, doft och smak. En välgärning som ligger i tiden.”
Utgåvor
"Med sedvanlig självsäkerhet och pondus propagerar denne veterankock för vår husmanskost i en kokbok rik på färg, doft och smak. En välgärning som ligger i tiden."
Vinnarmotiveringen från Årets Svenska Måltidslitteratur 2006
Efter femtio år vid spisen återvänder den svenska gastronomins grand old man till rötterna och delar med sig av sin samlade kunskap om det han trots all berömmelse älskat och älskar mest av allt: svensk husmanskost!
Resultatet är ett inbjudande praktverk som vann "Årets Svenska Måltidslitteratur 2006" i À la carte-kategorin. Nu kommer den prisbelönade boken i engelsk utgåva!
”Vi talar inte om pimpinett mat, utan rejält käk. Låt trendnissarna strimla fläskläggen till pastan!”
Leif Mannerström älskar husmanskost, och det speglas i hans senaste bok där han samlat sin breda kunskap och sina favoritrecept. Nu kommer den prisbelönade Husmanskonst i en engelsk utgåva!
Efter 50 år vid spisen återvänder den svenska gastronomins grand old man till rötterna och delar med sig av sin samlade kunskap om det han trots all berömmelse älskat och älskar mest av allt: svensk husmanskost!
Resultatet är ett inbjudande praktverk med det mesta man behöver veta om älskade rätter som ärtsoppa med fläsk, mormors, pappas och hans egna köttbullar, skomakarlåda, kroppkakor, får i kål, fläsklägg med rotmos… ja, alla välkända läckerheter man önska sig på ett traditionellt svenskt middagsbord.
Leif Mannerström delar generöst med sig av sitt stora kunnande när det gäller såväl råvaror som tillredning och traditioner.
Boken utkom i original hösten 2006 och vann ”Årets Svenska Måltidslitteratur 2006” i ”À la carte-kategorin” med motiveringen: ”Med sedvanlig självsäkerhet och pondus propagerar denne veterankock för vår husmanskost i en kokbok rik på färg, doft och smak. En välgärning som ligger i tiden.”
Bok: 8711
Anmäl textfel