Glansholms Bokhandel & Antikvariat 

Söker du efter "Mannerströms viltkokbok" av Leif Mannerström? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

 Information från förlaget 

Mannerströms viltkokbok

Av Leif Mannerström

Bok-
presentation:
Mannerströms viltkokbok
Författar-
presentation:
Leif Mannerström

Leif Mannerströms bästa recept för allt från skogens och ängarnas skafferi. Boken är en kulinarisk guldgruva för alla som älskar vilt på tallriken; jägare eller inte.
Detta är Leif Mannerströms tredje stora bok om den svenska maten. Först om traditionen i Husmanskonst, sedan om havets goda i Mannerströms skaldjur och nu kommer det bästa från skog och mark: Mannerströms viltkokbok.

"Jag är ingen erfaren jägare, men jag är en erfaren kock. Jag tar tillvara allting på viltet. Och det finns så mycket gott att laga!"

I Mannerströms viltkokbok finns recept på det svenska viltet. Här finns mästerkockens recept på älg, rådjur, hjort, vildsvin, hare, and, gås, fasan ... Allt som svenska jägare jagar, fäller, styckar, bär hem, fryser in och ska laga till.
Men boken är också för alla dem som inte jagar själva men som älskar vilt på tallriken. För alla som kanske älskar att vistas i naturen fast utan bössa, och som köper viltköttet i affären eller saluhallen.
Teamet runt Leif Mannerström är samma som i bästsäljarna Husmanskonst och Mannerströms skaldjur. Lika vidunderligt vackra matbilder, samt foton från skog och mark.
Och naturligtvis bilder när Leif är på pass ute i skogen, eller när han lagar en vindpinad måltid för jaktlaget.
"Allt smakar bra i skogen, så då blir det en gryta eller annat lättlagat."
Leif Mannerström är den svenska matlagningens nestor. Stjärnprydd, med priser och utmärkelser i långa banor. Han är den svenska mattraditionens ledande inspiratör och ambassadör. "Ingen pimpinett mat här inte!"

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Norstedts
Lagerstatus: Definitivt slut

Leif Mannerströms bästa recept för allt från skogens och ängarnas skafferi.

"Jag är ingen erfaren jägare, men jag är en erfaren kock. Jag tar tillvara allting på viltet.

Och det finns så mycket gott att laga!"

Boken är en kulinarisk guldgruva för alla som älskar vilt i grytan och på tallriken; jägare eller inte.

Detta är Leif Mannerströms tredje stora bok om den svenska maten. Först om traditionen i Husmanskonst, sedan om havets goda i Mannerströms skaldjur och nu kommer det bästa från skog och mark: Mannerströms viltkokbok.

Utgivningsdatum: 20090924
9789113023489

Kartonnage
Förlag: Norstedts
Lagerstatus: Definitivt slut

Leif Mannerströms bästa recept för allt från skogens och ängarnas skafferi. Boken är en kulinarisk guldgruva för alla som älskar vilt på tallriken; jägare eller inte. Detta är Leif Mannerströms tredje stora bok om den svenska maten. Först om traditionen i "Husmanskonst", sedan om havets goda i "Mannerströms skaldjur" och nu kommer det bästa från skog och mark: "Mannerströms viltkokbok". "Jag är ingen erfaren jägare, men jag är en erfaren kock. Jag tar tillvara allting på viltet. Och det finns så mycket gott att laga!"

Boken utkom första gången 2009.

"Det är bara att ta av sig hatten, för Mannerström har gjort det igen - skapat en fantastisk kokbok med mat som väcker lust och bilder som skapar begär." Restaurangvärlden

Leif Mannerströms bästa recept för allt från skogens och ängarnas skafferi. Boken är en kulinarisk guldgruva för alla som älskar vilt på tallriken - jägare eller inte. Detta är Leif Mannerströms tredje stora bok om den svenska maten. Först om traditionen i Husmanskonst (2006), sedan om havets goda i Mannerströms skaldjur (2008) och slutligen det bästa från skog och mark: Mannerströms viltkokbok (2009), nu i kartonnage.

"Jag är ingen erfaren jägare, men jag är en erfaren kock. Jag tar tillvara allting på viltet. Och det finns så mycket gott att laga!"

I Mannerströms viltkokbok finns recept på det svenska viltet. Här finns mästerkockens recept på älg, rådjur, hjort, vildsvin, hare, and, gås, fasan ... Allt som svenska jägare jagar, fäller, styckar, bär hem, fryser in och ska laga till. Men boken är också för alla dem som inte jagar själva men som älskar vilt på tallriken. För alla som älskar att vistas i naturen utan bössa, och som köper viltköttet i affären eller saluhallen.
Teamet runt Leif Mannerström är samma som i bästsäljarna Husmanskonst och Mannerströms skaldjur. Lika vidunderligt vackra matbilder, samt foton från skog och mark. Och naturligtvis bilder när Leif är på pass ute i skogen, eller när han lagar en vindpinad måltid för jaktlaget.

Utgivningsdatum: 20120829
9789113040936

Bok: 9181

Anmäl textfel

Utgivning

Mannerströms helg

av Leif Mannerström
Inbunden, Finns i lager, 262 kr

Mannerströms färs

av Leif Mannerström
Här kommer boken om färs i alla dess former som hjälper dig fixa ...

Mannerströms jul

av Leif Mannerström
"Jag tycker om en gammaldags jul! Jag kavlar upp ärmarna och laga...

Mannerströms fisk

av Leif Mannerström
Leif Mannerström är Sveriges mest kända och meriterade kock med h...

Mannerströms sill & strömming

av Leif Mannerström
Leif Mannerström är Sveriges ledande fiskkock. Det här är Leifs s...

Mannerströms husmanskonst

av Leif Mannerström
"Med sedvanlig självsäkerhet och pondus propagerar denna veterank...

Mannerströms stora kokbok

av Leif Mannerström
Omfattande kokbok med hundratals recept för olika tillfällen i livet från kocken Leif Mannerström.

Matglädje hela livet : att njuta av mat på äldre dar

av Leif Mannerström
Mannerström serverar oss sina bästa klassiska husmansrätter, aper...

Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi

av Leif Mannerström
Leif Mannerströms kärlek till maten är passionerad, och kärleken ...

Mannerströms viltkokbok

av Leif Mannerström
Leif Mannerströms bästa recept för allt från skogens och ängarnas...

Mannerströms julkokbok

av Leif Mannerström
"Jag tycker om en gammaldags jul! Till jul kavlar jag upp ärmarna...

Husmanskonst

av Leif Mannerström
"Vi talar inte om pimpinett mat, utan rejält käk. Låt trendnissar...

Sill och strömming

av Leif Mannerström
Leif Mannerström är Sveriges ledande fiskkock. Det här är Leifs s...

Utgivning - andra språk

Swedish christmas cooking (eng)

av Leif Mannerström
"Swedish Chrismas Cooking" är en engelsk översättning av Leif Man...

The art of home cooking (eng)

av Leif Mannerström
"Med sedvanlig självsäkerhet och pondus propagerar denne veterank...

Herring & Baltic Herring (eng)

av Leif Mannerström
Leif Mannerström är Sveriges ledande fiskkock. Han lagar mat i TV...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster

Kan vi lära av historien?

Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022 av Wilhelm Agrell

Berättelse om en hjälte

Recension: Hand i hand med barnen till Treblinka : Berättelsen om Janusz Korczak av Margit Silberstein

Starka kvinnor i en levande forntid

Recension: Tors vrede av Elvira Birgitta Holm

Lättläst och lugnande om AI

Recension: Maskiner som tänker av Inga Strümke

Storartat om kärlek som varar

Recension: Sniglar och snö av Agneta Pleijel

Varför måste Dagerman dö?

Recension: Himlen nära. Stig Dagerman och Anita Björk : En bok om konstnärskap, livskamp och kärlek av Lo Dagerman

Tredje boken om Betty gör mig besviken

Recension: Käraste vänner av Katarina Widholm

Pricksäker satir över kulturlivet

Recension: Vi är inte här för att ha roligt av Nina Lykke

Trovärdigt om vikingarnas handelsresor

Recension: Miklagård av Agneta Arnesson Westerdahl
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.3.4