Glansholms Bokhandel & Antikvariat 

Söker du efter "Mina gästers mat : grillmenyer från Skinnarviksberget" av Paolo Roberto? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

 Information från förlaget 

Mina gästers mat : grillmenyer från Skinnarviksberget

Av Paolo Roberto

Bok-
presentation:
Mina gästers mat : grillmenyer från Skinnarviksberget
Författar-
presentation:
Paolo Roberto

Slugger med känsla för matlagning.

Han har knockats och räknats ut på fler än ett sätt, men alltid rest sig. Från ökänd ungdomsbrottsling och sedermera proffsboxare till egen företagare, föreläsare, småbarnspappa, matlagare och författare - kort sagt en man med tusen järn i elden och en energi och vilja som få. Visst blir man nyfiken? Vem är han, Paolo Roberto? Och vad bjuder han på för god mat denna gång? I Mina gästers mat bjuder Paolo en brokig och för honom betydelsefull samling svenska och italienska gäster på härliga middagar - från barndomskamraten Roberto till biskop Arborelius. Vi får träffa hans boxningstränare Leffe Carlsson, den världsberömda vinmakaren Sandro Boscaini, regissören Staffan Hildebrand, mamma och pappa Roberto, en skräckinjagande granne, ett härligt gäng italienska vikingar, hans hustru Lena och hennes systrar samt italienska farbrodern Luca. Till varje gäst hör en berättelse, vilka tillsammans bildar en fascinerande karta över Paolos liv, då och nu. I Paolos förra kokbok - försäljningssuccén Mina fastrars mat - tog han med oss till fastrarna i Maddaloni, Neapel. Möten som både värmde våra hjärtan och frestade våra smaklökar. Och självklart är fastrarna med på ett hörn också denna gång - inte minst genom att det är deras recept som vi får laga och njuta av. Det är okomplicerade rätter med naturliga smaker och fräscha råvaror. Helt enkelt italiensk mat när den är som allra bäst - fräsch med fisk och skaldjur, maffig med kött, ny och rolig med grönsaker och mustig med pasta. Och desserterna är inte att förglömma! Tio förslag på måltidsavslutningar som är så oemotståndliga att det alltid finns plats i magen.

Jonas och Lottie Hallqvists matbilder och Tina Axelssons porträttbilder i kombination med oslagbar italiensk matmiljö kokar ihop till en bok som bjuder på så mycket mer än bara härlig mat.

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Bonnier Fakta
Lagerstatus: Definitivt slut

Från ökänd ungdomsbrottsling och sedermera proffsboxare till egen företagare, föreläsare, småbarnspappa, matlagare och författare. En man med tusen järn i elden och en energi och vilja som få. Visst blir man nyfiken? Vem är han, Paolo Roberto? Och vad bjuder han på för god mat denna gång?

I Mina gästers mat bjuder Paolo en brokig och för honom betydelsefull samling gäster på härliga middagar. Vi får exempelvis träffa hans boxningstränare Leffe Carlsson, biskop Anders Arborelius, regissören Staffan Hildebrand, mamma och pappa Roberto samt en skräckinjagande granne. Till varje gäst hör en berättelse, vilka tillsammans bildar en fascinerande karta över Paolos liv, då och nu.

Självklart är fastrarna från hans förra kokbok, Mina fastrars mat, med på ett hörn - inte minst genom att det är deras recept som vi får njuta av. Det handlar om okomplicerade rätter med naturliga smaker och fräscha råvaror. Här lagas fisk, skaldjur, kött, pasta, grönsaker och försvinnande goda efterrätter. Och vartenda recept är värt att pröva!

Slugger med känsla för matlagning.



Han har knockats och räknats ut på fler än ett sätt, men alltid rest sig. Från ökänd ungdomsbrottsling och sedermera proffsboxare till egen företagare, föreläsare, småbarnspappa, matlagare och författare - kort sagt en man med tusen järn i elden och en energi och vilja som få. Visst blir man nyfiken? Vem är han, Paolo Roberto? Och vad bjuder han på för god mat denna gång?

I Mina gästers mat bjuder Paolo en brokig och för honom betydelsefull samling svenska och italienska gäster på härliga middagar - från barndomskamraten Roberto till biskop Arborelius. Vi får träffa hans boxningstränare Leffe Carlsson, den världsberömda vinmakaren Sandro Boscaini, regissören Staffan Hildebrand, mamma och pappa Roberto, en skräckinjagande granne, ett härligt gäng italienska vikingar, hans hustru Lena och hennes systrar samt italienska farbrodern Luca. Till varje gäst hör en berättelse, vilka tillsammans bildar en fascinerande karta över Paolos liv, då och nu.

I Paolos förra kokbok - försäljningssuccén Mina fastrars mat - tog han med oss till fastrarna i Maddaloni, Neapel. Möten som både värmde våra hjärtan och frestade våra smaklökar. Och självklart är fastrarna med på ett hörn också denna gång - inte minst genom att det är deras recept som vi får laga och njuta av. Det är okomplicerade rätter med naturliga smaker och fräscha råvaror. Helt enkelt italiensk mat när den är som allra bäst - fräsch med fisk och skaldjur, maffig med kött, ny och rolig med grönsaker och mustig med pasta. Och desserterna är inte att förglömma! Tio förslag på måltidsavslutningar som är så oemotståndliga att det alltid finns plats i magen.

Jonas och Lottie Hallqvists matbilder och Tina Axelssons porträttbilder i kombination med oslagbar italiensk matmiljö kokar ihop till en bok som bjuder på så mycket mer än bara härlig mat.

Utgivningsdatum: 20090505
9789174240214

Bok: 22525

Anmäl textfel

Utgivning

Paolos träningsbibel

av Paolo Roberto
Alla kan inte bli italienare, men alla kan lära sig att flyga! I ...
Kartonnage, Finns i lager, 289 kr

Italiensk bondmat : från Paolos trädgård

av Paolo Roberto
Visst är det fint med vackra rosor och prunkande rabatter, men fö...

Paolo Robertos stora italienska kokbok

av Paolo Roberto
Två favoritkokböcker i en!Paolo Robertos stora italienska kokbok ...

Italiensk fastfood : snabb italienskt på en kvart eller mer

av Paolo Roberto
Paolo Robertos nya kokbok Italiensk Fastfood är en krigsförklarin...

Mina gästers mat : grillmenyer från Skinnarviksberget

av Paolo Roberto
Från ökänd ungdomsbrottsling och sedermera proffsboxare till egen...

Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto

av Paolo Roberto
15 minuter till toppform!Visst kan du komma i form utan att helt ...

Mina fastrars mat : menyer från Maddaloni

av Paolo Roberto
”Vad har du ätit idag?”Det är det första de frågar mig, samtidigt...

Parträna med Paolo Roberto : 8 hemträningsprogram

av Paolo Roberto
”De två största hoten mot formen är tiden och partnern. Jag var t...

Italiensk fastfood, vepa

av Paolo Roberto
Paolo Robertos nya kokbok Italiensk Fastfood är en krigsförklarin...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

En mörk anklagelseskrift

Recension: En annan Doktor Glas av Malin Lindroth

Inte den bladvändare jag väntat mig

Recension: Rädslans labyrint av Anna Jansson

En episk släktsaga

Recension: Sveasagorna av Linus de Faire

En i bästa mening realistisk roman

Recension: Pizzeria Roma av Elin Persson

Nu framträder de ömmaste orden

Recension: Förbindelsen : Marie-Antoinette och Axel von Fersen av Kristina Ekero Eriksson

Ett viktigt vittnesmål

Recension: Bortgift mot min vilja av Hanna Saadi

Spännande som en thriller

Recension: Sanning, lögn och konsekvens av Maria Adolfsson

Bläddervänligt om världens hästraser

Recension: Fakta om hästar och ponnyer : Lär dig allt om världens hästraser av Kritika Gupta

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster

Kan vi lära av historien?

Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022 av Wilhelm Agrell
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.4.2