Söker du efter "Paolo Robertos stora italienska kokbok" av Paolo Roberto? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Paolo Robertos stora italienska kokbok
Av Paolo Roberto

Bok- presentation: |
Paolo Robertos stora italienska kokbok |
Författar- presentation: |
Paolo Roberto |
![]() |
Två italienska favoritkokböcker i en!
Paolo Robertos stora italienska kokbok rymmer mycket mer än mat - alla gäster, fastrar, berättelser och recept. Den napolitanska maten presenteras med humor och värme.
Det är en kärleksförklaring till mat och traditionen att dela en god måltid med familj och vänner, och det spelar ingen roll om man gör det på en skuggig bakgård i Italien eller runt grillen i Sverige. Här finns recepten som Paolo lyckats lirka ur sina fastrar, som till exempel klassisk tomatsås, pasta med salsiccia, rosmarindoftande kyckling och halstrad tonfisk, och allt det söta goda, som mascarponekräm med amarettikakor och choklad, eller fyllda persikor med vaniljglass. I den här samlingsvolymen möts Paolo Robertos båda kokböcker Mina fastrars mat och Mina gästers mat, med den ena foten i det syditalienska landskapet och den andra på Skinnarviksberget i Stockholm.
Utgåvor
Två favoritkokböcker i en!
Paolo Robertos stora italienska kokbok rymmer mycket mer än mat - alla gäster, fastrar, berättelser och recept. Den napolitanska maten presenteras med humor och värme. Här finns recepten som Paolo lyckats lirka ur sina fastrar, som till exempel klassisk tomatsås, pasta med salsiccia, rosmarindoftande kyckling och halstrad tonfisk, och allt det söta goda, som mascarponekräm med amarettikakor och choklad, eller fyllda persikor med vaniljglass.
I den här samlingsvolymen möts Paolo Robertos båda kokböcker Mina fastrars mat och Mina gästers mat, med den ena foten i det syditalienska landskapet och den andra på Skinnarviksberget i Stockholm.
Två italienska favoritkokböcker i en!
Paolo Robertos stora italienska kokbok rymmer mycket mer än mat - alla gäster, fastrar, berättelser och recept. Den napolitanska maten presenteras med humor och värme.
Det är en kärleksförklaring till mat och traditionen att dela en god måltid med familj och vänner, och det spelar ingen roll om man gör det på en skuggig bakgård i Italien eller runt grillen i Sverige.
Här finns recepten som Paolo lyckats lirka ur sina fastrar, som till exempel klassisk tomatsås, pasta med salsiccia, rosmarindoftande kyckling och halstrad tonfisk, och allt det söta goda, som mascarponekräm med amarettikakor och choklad, eller fyllda persikor med vaniljglass.
I den här samlingsvolymen möts Paolo Robertos båda kokböcker Mina fastrars mat och Mina gästers mat, med den ena foten i det syditalienska landskapet och den andra på Skinnarviksberget i Stockholm.
Bok: 144782
Anmäl textfel