Söker du efter "Semester : från försommarfest till kräftskiva" av Jens Linder? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Semester : från försommarfest till kräftskiva
Av Jens Linder, Johanna Westman
Bok- presentation: |
Semester : från försommarfest till kräftskiva |
Författar- presentation: |
Jens Linder |
Formgivare: | Emilie Ekström Crispin |
ovrigt: | Pia Koskela |
Sommar, sol och semester - bästa tiden på året!
I Semester hittar du maten, lekarna och sommarens DIY-projekt. Här får du inspiration till grillpartyt, med allt det goda som kan grillas och sommarens bästa såser och röror därtill, och till kräftskivan, som att koka en ny lag till kräftorna. Men också till maten som du lätt snor ihop i det lilla sommarköket - perfekt för dig som tillbringar semestern på sjön eller campingplatsen, där köket är litet eller nästintill obefintligt. Till sommarens stora kalas får du hjälp med planering, åtgång och den goda buffématen. Recepten hjälper dig också att förvandla säsongens primörer och bär till goda inläggningar och marmelad eller saft. Till svensk sommar hör ju som bekant både sol och regn och därför finns det mat som passar för såväl soliga som regniga dagar.
Boken är full av soppor, sallader, såser och röror, grillat, bakat och efterrätter, allt visat på bedårande sommarbilder! Men det är inte bara mat i boken utan också en hel del tips och trix, som hur du gör en praktisk picknickfilt så att du inte blir blöt i baken på utflykten.
Så slå dig ner i bersån med ett glas nygjord hallonsaft och en kardemummabulle och njut!
Stora kalas - Grillparty - Midsommarafton - Picknick på stranden - Saftkalas - Sommar på burk - Soliga dagar - Regniga dagar - Skördetid - Det lilla sommarköket - Kräftskiva
Utgåvor
I Semester hittar du maten, lekarna och sommarens pysselprojekt. Här får du matinspirationen till allt från grillpartyt och de stora kalasen till picknicken på stranden och det lilla sommarköket på båten. Recepten hjälper dig också att förvandla säsongens primörer och bär till goda inläggningar och marmelader. Så slå dig ner i bersån med ett glas nygjord hallonsaft och en kardemummabulle och njut!
Sommar, sol och semester - bästa tiden på året!
I Semester hittar du maten, lekarna och sommarens DIY-projekt. Här får du inspiration till grillpartyt, med allt det goda som kan grillas och sommarens bästa såser och röror därtill, och till kräftskivan, som att koka en ny lag till kräftorna. Men också till maten som du lätt snor ihop i det lilla sommarköket - perfekt för dig som tillbringar semestern på sjön eller campingplatsen, där köket är litet eller nästintill obefintligt. Till sommarens stora kalas får du hjälp med planering, åtgång och den goda buffématen. Recepten hjälper dig också att förvandla säsongens primörer och bär till goda inläggningar och marmelad eller saft. Till svensk sommar hör ju som bekant både sol och regn och därför finns det mat som passar för såväl soliga som regniga dagar.
Boken är full av soppor, sallader, såser och röror, grillat, bakat och efterrätter, allt visat på bedårande sommarbilder! Men det är inte bara mat i boken utan också en hel del tips och trix, som hur du gör en praktisk picknickfilt så att du inte blir blöt i baken på utflykten.
Så slå dig ner i bersån med ett glas nygjord hallonsaft och en kardemummabulle och njut!
Stora kalas - Grillparty - Midsommarafton - Picknick på stranden - Saftkalas - Sommar på burk - Soliga dagar - Regniga dagar - Skördetid - Det lilla sommarköket - Kräftskiva
"En semestermanual för alla oss utbrända som ger upp redan vid solstolsuppvecklandet. Med instruktiv retropedagogik leds vi genom sommarens oundgängliga ritualer, från släktkalasbuffén via lata läckra sallader till en anslående kräftmartini." Måltidsakademien
Bok: 232282
Anmäl textfel