Söker du efter "December : från adventspyssel till nyårspartaj" av Jens Linder? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
LitteraturMagazinets recension av December: Från adventspyssel till nyårspartaj, Jens Linder
Julälskarens ultimata kokbok.
Bok- presentation: |
December : från adventspyssel till nyårspartaj |
Författar- presentation: |
Jens Linder |
Utg.år: | 2012 |
December : från adventspyssel till nyårspartaj
Johanna och Jens förbereder inför den alldeles för korta julmånaden december med glittrigt pynt, sötsaker och riktigt god julmat. Med allt mysigt som julen innehåller, glöggmingel, uppesittarkväller och julbord.
Johanna Westman är programledare och skriver barn- och kokböcker. Hon har bland annat skrivit kokboksserien ”Min första kokbok”.
Jens Linder är kock och journalist och skriver regelbundet i Dagens Nyheter. Han har skrivit ett flertal kokböcker som har tilldelats ett antal priser.
December : från adventspyssel till nyårspartaj
Av Jens Linder, Johanna Westman
Bok- presentation: |
December : från adventspyssel till nyårspartaj |
Författar- presentation: |
Jens Linder |
Utg.år: | 2012 |
Illustratör: | Pia Koskela |
Nu är det jul igen!
DECEMBER är den alldeles för korta julmånaden som varje år är lika full av måsten! Följ då med i Jens och Johannas juliga förberedelser så kommer du att hinna med allt och lite till.
Här hittar du inspirationen till julens mest glittrande julpynt och får de bästa recepten på de knaprigaste pepparkakorna, den godaste julmaten och den segaste kolan.
Njut av en mysig adventsmorgon, bjud in grannarna på glöggkalas, ordna uppesittarkväll med familjen och - förstås - duka fram julaftonens dignande julbord.
Avsluta sedan december med att imponera på gästerna med en nyårsmeny som de sent ska glömma!
Utgåvor
DECEMBER är den alldeles för korta julmånaden som varje år är lika full av måsten! Följ då med i Jens och Johannas juliga förberedelser så kommer du att hinna med allt och lite till. Här hittar du inspirationen till julens mest glittrande julpynt och får de bästa recepten på de knaprigaste pepparkakorna, den godaste julmaten och den segaste kolan. Njut av en mysig adventsmorgon, bjud in grannarna på glöggkalas, ordna uppesittarkväll med familjen och - förstås - duka fram julaftonens dignande julbord. Avsluta sedan december med att imponera på gästerna med en nyårsmeny som de sent ska glömma!
Nu är det jul igen!
DECEMBER är den alldeles för korta julmånaden som varje år är lika full av måsten! Följ då med i Jens och Johannas juliga förberedelser så kommer du att hinna med allt och lite till.
Här hittar du inspirationen till julens mest glittrande julpynt och får de bästa recepten på de knaprigaste pepparkakorna, den godaste julmaten och den segaste kolan.
Njut av en mysig adventsmorgon, bjud in grannarna på glöggkalas, ordna uppesittarkväll med familjen och - förstås - duka fram julaftonens dignande julbord.
Avsluta sedan december med att imponera på gästerna med en nyårsmeny som de sent ska glömma!
Bok: 196050
Svenska Måltidsakademiens prisutdelning
Magnus Nilsson skrev årets bästa kokbok
Anmäl textfel
Utgivning
Semester : från försommarfest till kräftskiva
av Jens LinderDecember : från adventspyssel till nyårspartaj
av Jens LinderOperakällaren : operahuset Karl XII:s torg Stockholm
av Jens LinderFredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag
av Jens LinderBara bär: I matlagning, för konservering, som brännvinskrydda.
av Jens LinderDet glömda köket : En bok om att torka, grava, rimma, röka, stoppa korv, marinera, syra, luta, smaksätta olja, vinäger och alkohol & baka knäckebröd och skorpor
av Jens LinderVardagsfest : njutning hela veckan
av Jens LinderLångkok
av Jens LinderSök bok/författare/artikel